• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru
Kozmicz

Profilové příspěvky Poslední aktivita Příspěvky Informace

  • Ahoj,hele, napsal jsem program pro divoké kmeny ale nevím,komu to mám oznámit.Ještě má mouchy ale chová se jako běžný prohlížeč a je to freeware.licence:microsoft možná ke spuštění vyžaduje .NET Framework

    čau, andy1234

    ZDARMA STÁHNOUT DK BROWSER
    Ahoj
    chtěl jsem se zeptat.... paladin.wu.cz je na hostingu ic.cz ne? Zarazilo mě, že když dám doménu 3. řádu tak hned musim vyplnit PSČ, adresu atd. Tak se chci zeptat jestli to je placený. Díky
    panove nevite kde bych tady našel všechny zbrane pro paladina i s popisem diky
    hele chlapy on se muze vymenit s nekym ucet
    prosím tě mám tady problém od včerejška tj 15 12 od 17 hodin se nemůžu dostat na svět 12,vždycky mě vypadne,že mě sv.12 neodpovídá a sekne semě,co mám dělat,jsem z toho na nervy,není to tí updatem?Jsem zoufalej,porad,nebo stím něco udělejte,mám vtom nahrnutejch dost penez,díky.
    Taky hledám nový lidi do kmene...Tak kdybys chtěl tak napiš na Skype....Zítra tu nebudu moc dlouho, takže radši ve dne (10.00 - 18.00)...Díky ;)
    čau hledám aktivní a zkušené lidi do kmenu na cs20.jestli bysi šel tak mi dej vědět další info se můžeš dozvědět o demně.
  • Načítání…
  • Načítání…
  • Načítání…
Nahoru