• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru
Biblos

Profilové příspěvky Poslední aktivita Příspěvky Informace

  • Pokud hraješ na jiných světech, tak se to dozvíš z upozornění, které bude pod přihlašovací tabulkou. A určitě půjde i zpráva ve hře a bude to i zde na fóru, jakmile to datum bude známo. :hi
    ahoj mohu se zeptat kdy se spusti ta 26ka ? :)))
    ahoj Biblosi v sekci Kmenové nabídky světa 26 se objevil SPAMMER, který všem zaspamoval kmenovou nabídku - proto tě prosím o smazání :)
    Víš moc dobře, že nemohu ani naznačit. Ani já, přesto, že členům pořád cituji pravidla, nejsem jako zakladatel kmenu ušetřen toho, že občas hledím na zámečky a to i na víc, než jen čtyři. Prostě hráči nerespektují pravidla. Víš jak je to - opakování je matka moudrosti - musíš prostě členům kmenu neustále vtloukat do hlavy pravidla a VOP. Nic jiného se nedá dělat.
    Ahoj, Biblosi, tohle je moc vážné a ocenil bych, kdyby jses na to podíval, jak je to možné, vlastně neuvěřitelné. A aspoň naznačil co se stalo. Nikomu jsme nic neudělali a ani ti hráči, nejsme si vědomi.
    Z našeho kmene během dneška (1 hod.) dostali 4 hráči blokaci, tam musí být nějaká chyba, jednoho pochopím, ale 4 najednou mi hlava nebere.

    Díky moc za Tvou vstřícnost, nechci se hádat s Tvými kolegy, někteří jsou moc arogantní a to by pak mohli bloknout i mě, když by se jim podařilo mě vytočit.

    S pozdravem Hádes.
    Tak to netrvalo moc dlouho :)
    I když se Ti to nebude líbit tak i tady mám nějaké práva.... a dle zdělení INNO co vím tak i právo na to se dovědět o co a proč šlo ....

    A co se týká toho co píšeš o tomto ?? Tak je dost rozdíl informace o hře a informace o soukromí .... Dle všeho mám nárok to vědět ...

    A co se týká pravidel a dodatků?? Tak právě tam je to pochybení.... s kterým tedy hodlám oficiálně něco dělat !
    Díky za informace toto mi stačí k tomu co potřebuji.......
  • Načítání…
  • Načítání…
  • Načítání…
Nahoru