• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Diskuse

:D:D:D ano, svět skončil.
  2. Diskuse

a u nás každý hráč patřil do ali.. :) my jsme si zaklikali.. Tak si asi klikal špatně
  3. Diskuse

No.. Krásný svět to byl.. Díky za hru kluci.
  4. Diskuse

Takovou radost ti asi neuděláme.
  5. Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

Děkuji za radu, nicméně tady se ptá support na vylepšení od hráčů, aby nás to bavilo. Tak sem napsal svůj názor. Nepotřebuji hrát jinde.
  6. Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

Já zde připomenu co jsem napsal dnes odpoledne v Kavárně S95. Za mě by stačilo fairplay. Na světě 95 se furt dokola objevují naspawnované vesnice a pořád dokola to prochází. Spawnuje si to tam jeden nejmenovaný hráč a všichni víme o koho jde. Pokud se s tím nebude něco dělat, tak poctivý...
  7. Diskuse

Spíš by support mohl pořešit umělé spawnovani vesnic na tomto světě, nebylo by to od věci. Zdržuje to hru a je to porušení hned několika pravidel:)
  8. Diskuse

Souhlasím s Divotvorcem
  9. Diskuse

Očividně nejsi jediny
  10. Diskuse

No.. z tebe nic rozumného člověk nedostane. Ať se daří a užívej si hru!
  11. Diskuse

Dostáváte ban za banem a my hrajeme špinavou hru. Mluvíš sám proti sobě.
  12. Diskuse

Aha, děkuji za novinku o které jsem nevěděl. Očividně si zasloužíte tu placku už teď. Jste lepší, máš pravdu. Ale podporovatel nehraje roli.. Existuje něco jako statistiky. Počet zabitych/ztracených jednotek apod. Celkové statistiky a tak. Ale moc velké čísla už pro někoho.
  13. Diskuse

Normální hru? Myslíš jako 90% vaší aliance co má přes 1 mil bodů a více a žádného podprovatele? Ikdyz není na hranicich ? Přestaň tu plakat nad špinavou hrou, když poražené jednotky mluví jasně o tom, kdo umí a kdo ne. :) Hezké úterý a hodně štěstí těm co to v těchto dnech potřebuji.
  14. Diskuse

Kdo se tu bavil o nových účtech?
  15. Diskuse

jak tady psal tvůj kolega z aliance, že by to dal na občanku, tak si úplně nejsem jistý, zda bys prošel
  16. Diskuse

A co jelzins??
  17. Diskuse

nějaký update ? Dlouho si potichu.
  18. Diskuse

ZA VŠE MŮŽE CARBON!!!
  19. Diskuse

Jestli dáváš občanku na potkání, tak hodně štěstí v životě :D
  20. Diskuse

občanku při registraci do hry.. Tak to jsem ještě nežral. Když už jsme u toho, podíval bych se kmen NWODP - věřím, že support tomu přijde na kloub a daného hráče za toto potrestá. Naspawnovaných tolik vesnic je hnus.. A ano i za to může určitě TOI :)