• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Debeti

Povolený skript Hromadný sběr surovin

Před chvílí jsem normálně poslal na sběr a bez problémů.
  2. Debeti

Debeti

@Biblos odpověď máš v sekci Diskuse k soutěži.
  3. Debeti

Diskuse k soutěži.

A ještě bych rád doplnil jednu věc... Myslím si, že se ze strany supportu snaží bojovat s faktem, že podobné grafické a jinak kreativní soutěže bývají dost ovlivněny všelijakými AI chatboty a podobnými věcmi. Jedna z věcí, které AI moc nezvládá, je právě humor. Jak jsem psal v původním příspěvku...
  4. Debeti

Diskuse k soutěži.

Dobře, přesunu se tady, protože je to diskuze. Poslední třeba půl hodinu reálně zvažuju, jestli vůbec odepisovat, nebo to nemá smysl. Něco napíšu, pak to smažu a stále dokola :D K mému příspěvku jsi dal/dala wiki definici slova meme. V pořádku. V praxi jsou memes v zásadě to, co jsem dříve...
  5. Debeti

Debeti

@Biblos Celý koncept memes (nebo memů, chceš-li) je založen na tom, že existuje obrázek nebo video s potenciálem vtipnosti. Nejde o to být originální ve tvorbě obrázku - to zvládne každá druhá umělá inteligence mnohem lépe, než kdybych nad tím strávil týden života já - jde o to dát tomu humor...
  6. Debeti

Debeti

Poznámka: Žádné dítě nebylo při tvorbě tohoto memu zraněno.
  7. Debeti

Kavárna světa 100

Ne nutně... Vzhledem k aktivnímu sběru, ze kterého máš garantované počty surovin (pokud ti vesku během toho nezaberou) není pravda, že válčením, útočením a rabováním získáš více. Samozřejmě ano, je možné, že zabereš vesku prakticky bez odporu, kde bude plný sklad, ale už to nemáš ve svých...
  8. Debeti

Kavárna světa 100

Spíš si myslím, že jde o nějaký princip... Po několik let se jede podle nějakých "pravidel" a lidi se prostě přizpůsobili. Dost lidí si ty PB šetřilo po desítky světů, aby to mohli roztočit právě na jubilejním 100. světě a najednou, když přišel, "pravidla" se změnila. Dostali svět, kde jsou jim...
  9. Debeti

Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

S tou propagací souhlasím... Do jisté míry. Nejspíš to může působit trochu zapomenutě, když člověk neví kde hledat. I tak si ale nemyslím, že by byl zásadní problém takový server najít, pokud tě to zajímá a máš o to zájem. S tou angličtinou... To je podle mě trochu těžší. Představ si, že to...
  10. Debeti

Ahoj, takový server už existuje. Zkus mrknout: www.tribalwars.net
  11. Debeti

Se změnou systému morálky rozhodně souhlasím. Líbila se mi varianta, že by fungovala po omezenou dobu. Podle mě by klidně mohl klesat její vliv postupně se stářím světa. Můj vlastní návrh na vylepšení se týká převážně casual světů, ve kterých se někdy musí kvůli limitům snižovat body. Když...
  12. Debeti

Dk SUDOKU - Debeti

13. Debeti

Kavárna světa 97

Co na messenger <3 i tady na dk fórum mi odepisuje. -DebetihoBot
  14. Debeti

Kavárna světa 97

True, já už taky nevstávám xD Zjistil jsem, že mě už nebudí po těch letech budíky v noci xD Když je akce, je jistější nespat xD A nebo ještě lépe - nečasovat xD Naláduju to tam na random ráno a než jdu spinkat xD a jsem šťastný <3 edit: ty smajlíky jsou hrozné :)
  15. Debeti

Kavárna světa 97

Dovolím si nesouhlasit. Doteď měl hráč bránění ve svých rukou. Když to člověk trochu dostane do ruky, není nic jednoduššího, než chytit vlak, ať už z napadené, tak z vedlejší vesnice. Když se do toho zakomponuje element náhody, najednou to není jen o schopnostech obránce, ale výrazně to ovlivní...
  16. Debeti

Kmen

To by mi přišlo asi zvláštní... Představ si, že bys tam přenesl celé fórum. Půlka bb-kódů by nefungovala, protože vesnice by neexistovaly a ty, které by existovaly, by byly od úplně jiných lidí... Navíc by to vypadalo, že někteří hráči byli v kmeni s tebou a přitom jsou celou dobu s nepřáteli...
  17. Debeti

Kmen

Ahoj, o ničem takovém nevím. Můžeš si uložit do texťáku v počítači "šablony" na jednotlivá témata či konkrétní vlákna a pak jen ctrl+c, ctrl+v, když si založíš nový kmen. Jasně, není to na jedno kliknutí, ale je to otázka minuty. :)
  18. Debeti

Poznámky u vesnic a Stahování jednotek z vesnic

Ahoj, také přispěji do pléna s 2 nápady. Na jeden z nich jsem narazil sám, druhý je návrh spoluhráčky. 1) "Filtrování poznámek u vesnic podle kmene" Abych to trochu vysvětlil - dnes jsem se snažil udělat si pořádek v poznámkách u vesnic (mapa » Zobrazit poznámky vesnic), ale zjistil jsem, že...
  19. Debeti

Zneužívání herních nastavení.

Zas nějaké žabomyší války? xD - Zrušit startovací teleport - Za mne nesmysl. Nejsem toho fanoušek ani na normálním světě, ale speciálně na světě, kde máš strávit rok a půl, aby ses dostal na konec, je to podle mě nesmysl. Taktika je nedílnou součástí hry, ať se ti to líbí nebo ne. A mít možnost...
  20. Debeti

Dk Sudoku

Bohužel nemám možnost tiskárny, takže jsem to přeškrábal na papír a potom čísla doplnil v malování :)