• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Ezio Auditore

Diskuse k soutěži.

Biblos je 161. pohlaví
  2. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

@Kubina to je hezké, že nám dáváš informace o míru pro rok 2022. Jsem zvědav co mě čeká 2023
  3. Ezio Auditore

Ochrana proti Botu

Kdo brečí nad captchou, ten botuje. Change my mind. Vždycky máte apku, kde captcha neskáče a i když mi někdy skočila na PC, tak vždy šla odkliknout, nikdy se mi nestalo, že by mě nevpustila do hry. To asi jen těm, co dávají 24/7 několik instrukcí za sekundu stránce. Pak je to v pořádku.
  4. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Než mě zmíníš, chtělo by si to procvičit základy čtení, protože já tady nikoho za podvádění neodsuzoval a naopak jsem psal, že jsem pro to, aby se všechny ty šikovný věcičky povolili. Na to jsi mimochodem posledně taky reagoval, ale asi jsi už zapomněl. No a teď píšeš to samé co jsem psal...
  5. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Bolí tě něco? Reagoval jsem na tebe? :D já reálně nikomu nic nevyčítám, píšu jak to je a ať si s tím naloží každej jak chce :D
  6. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Nebuďte naivní, vždycky se najde někdo kdo ochotně prodá vesnice. :D
  7. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

:D :D :D :D :D :D :D :D
  8. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Já mám dojem, že hynekzalesak hraje úplně jinou hru :D ať si kazdej hraje jak chce, je to každého věc, ale vypisovat veci tipu: "je těžké mít více účtů" Radši už nic nepiš, je to jenom čím dál tím větší komedie.
  9. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Krásné, jeden člověk tu píše něco zajímavého a hned musí přijít 10 lidí, aby se to zaspamovalo. A tak se nikdy nedozvím, jak vylepšit svůj farm a místo toho abych nosil 25 surek/rabovačka s 1lk, tak jsem mohl nosit 190 surek/rabovačka s 1 lk. Holt navždy jsem odsouzen k tomu být horší :(
  10. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Já si myslím, že když si člověk odpočítá ty 2000 multáku, co na běžných světech sbiraji PB, tak ta účast není špatná. Nehledě na to, že pravděpodobně nejsme v peaku
  11. Ezio Auditore

Hledáme zajímavé nápady na zlepšení hry.

Myslím si, že to není teda vina adminů :) spíš jde o nějaký přirozený proces každé hry, kdy zkrátka po pár letech ten typ hry zestárne a už není atraktivní pro mainstream a pak tím pádem upadá s počtem lidí, kteří ji postupně přestávají hrát. Částečně na to mohou mít vliv různá nastavení a...
  12. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Tak vzhledem k tomu, že nejsou události, tak jak skončí odměny z úkolů, tak už asi nic jiného až do konce světa do inventáře nedostaneš.
  13. Ezio Auditore

Speed pokec

Pokud někdo bude tvrdit, že toto je možné ručně, tak v přepočtu to znamená, že od začátku až do konce speedu musel každou sekundu 2x kliknout na tlačítko A v pomocníkovi rabování a do toho samozřejmě zvládnout hrát...
  14. Ezio Auditore

Diskuse o nastavení

Restaurace taky může odmítnout obsloužit zákazníka:D
  15. Ezio Auditore

Diskuse o nastavení

Máš dojem, že nastavení světa si kupuješ? :p
  16. Ezio Auditore

Diskuse o nastavení

Neplačte furt. Je to jak to je. Hraj nebo nech bejt. Kdo to má furt číst.
  17. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Já tam tedy podobnosti s klasikem vidím. Je pravda, že klasik bývá o rychlosti 3-4 a je logické, že klasik nehraje tolik lidu jako běžný svět, když donedávna za to nebyl ani úspěch. Teď již sice je, ale ne stále stejný jako z běžného světa. Každopádně stále tam určitě podobnosti s normálním...
  18. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Mno, tak tě seznámím s výsledky některých klasiků, které jsem já sledoval. Cs5 tuším hrál kmen 777, což byli vesměs botaři s hromadou mulťáků, nicméně je porazili "randomáci", co se proti nim spojili. Cs6 vyhrál kmen sigma, který měl 1/5 mapy proti zbytku a zkrátka hráli tak dobře, že všechny...
  19. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Asi jsi nehrál žádný klasik co? Já náhodou pár jo a když se tam objeví někdo kdo neumí válčit, tak buď nepřežije start, nebo padne na první akci. Xd
  20. Ezio Auditore

Kavárna světa 100

Amen, lidi brečí po měsíci hry, že to je moc dlouhý. Já si přeju svět, kterej bude trvat 2 roky, klidně ať je to rychlost 0,5 :D Protože každej kdo tu pláče, že nemůže na s100 vytasit svojí kreditku nevydrží hrát déle jak půl roku a už musí spojovat winy s enemy :D