• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Nápady na zlepšení hry

i tak je to hloupost, každou chvíli zde máš svět na kterém za měsíc uděláš několik tisíc PB
  2. Paladin

já to myslel spíše k offenzívě - to, že jednotky na podporách ve vesnici bez kostela(víry) jsou nevěřící jsem nějak zapomněl zmínit
  3. Počkat cože? Účtovat si něco za mentorování? To dělá kdo? Vždyť ve hře je tutoriál, který tě...

Počkat cože? Účtovat si něco za mentorování? To dělá kdo? Vždyť ve hře je tutoriál, který tě jako nezkušeného hráče naučí strašně moc - samozřejmě by to chtělo nějaké vojenské zaměření jako útočný a obranný, ale i tak. Co nevíš to najdeš na foru. Hlavně Ty nikoho neuč jak hrát, když vidím co za...
  4. Nápady na zlepšení hry

Takže chceš hrát singleplayer, ale zároveň si na tom vydělat PB do multiplayeru? To by pak nemělo moc smysl bojovat na normálním světě a prodávat surky, by sis nafarmil milion PB a skočil pak jen na nový svět. Máš hlavu moc v oblacích, jestli chceš hrát singleplayer DK - na internetu je spousta...
  5. Paladin

Mě se líbí, že bys chtěl lidem radit jak hrát, ale sám nevíš jak funguje hra. Vliv na víru má pouze kostel jak napsal Kubina, vesnice v dosahu kostela (víry) jsou věřící i mimo oblast.
  6. Kavárna světa Casual 13

No jsem na 103, stejný čas jako ti co na casualu už jsou a přesun mi stále nejde
  7. Casual

akorát jsem se na to chtěl zeptat. Kdy bude nový casual? Nejlepší by bylo bez premiového trhu:) At si každej nenakoupí suroviny a ještě líp nepřesouvat poslední vesnici - ale začít třeba na rozestavěné 5tce :)) At to není jak všechny poslední casualy
  8. Kavárna - Classic

nejde farmit? poslal sem palacha a pokaždé se vrátil prázdnej a ani 0/100 to neukazalo
  9. Otázky a odpovědi na speed kola

Chtěl bych se zeptat. Nechcete na speedy rovnou dát kmeny o 10lidech? Já jen, že je pointless dávat do kmenu 3 lidi, ve výsledku se na vás rozeběhne 6-8 hráčů, kteří hrajou spolu
  10. Kavárna - Casual 12

Tak když jde o fair play - vypnul bych podpory pro barbarky - už tak jich je strašně málo a dojít pak do vesky, ve které je 100K deffu - stopuje to celkem tu soutěživost. Hráči tím přicházejí o možnost růstu - promlátit se takovým betonem je vesměs nemožné. V opačném případě svět zavřete -...
  11. Návrh na vylepšení funkcionality ve hře Divoké kmeny

potom je, ale uplně zbytečné vmýšlet koordinaci a taktiku, když se domluví 5 hráčů, všichni zadají stejný čas a je vymalováno. Přijde mi to jako nesmysl, aby pak někdo řešil, že na něj ve 14:00 dopadne přesně 500 útoků a v tom 20 vláčků. Takhle je stále možnost, že se někdo uklikne, pošle to o...