• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Kluk s kamením

BB-kódy

V roce 2026 úplně zbytečný ale můžeš si to odškrtnout. :D
  2. Kluk s kamením

Kavárna světa 110

Pro osoby, kteří neumí pochopit psaný text a jeho význam. Položka přemístění neumožňuje přesun k příteli Jestliže chcete hrát spolu pohromadě, musíte jít do přeregistrace a max v 30 lidech, což povoluje nastavení. V momentě, kdy se po spuštění serveru pokusíte použít položku k přemístění...
  3. Kluk s kamením

Kavárna světa 107

Nezdá se mi to, protože to je na každém serveru už roky a ty si se asi probudil z kómatu :D Vždycky je to souboj o tom, kdo dočůrá nejdál nebo kdo má nejvíce trpělivosti nebo kvalitnější tým na své straně :Facepalm
  4. Kluk s kamením

Kavárna světa 109

Nezbyde ti nic jiného, jako všem ostatním hráčům, než čekat a přijmout ten fakt, že to je tak, jak to je. :Good
  5. Kluk s kamením

Kavárna světa 109

Možná přestaň kňučet a nech je pracovat, předpokládám, že když v obchodě stojíš frontu, taky neřveš, haló, už tu stojím dlouho, pusťte mě, ale počkáš, až na tebe řada dojde. Pochop to, že tohle je hra, virtuální svět, ty lidi žijí nějak život a o hru se starají podle svého času ;) Není to...
  6. Kluk s kamením

Kavárna světa 109

Tady nejsi na pohotovosti :D Možná si zvyklej z toho mačkání PB na zrychlení ale takhle to na supportu nefunguje ;) Stoupni si do řady mezi ty ubrečený a čekej, až na tebe dojde řada:D
  7. Kluk s kamením

Kavárna světa 109

Hodně vysoko míříš, jak pravila Jolanda, jen do toho. :Good
  8. Kluk s kamením

Kavárna světa 109

Na fóru tu zase brečí pořád ti samí experti. Na startu nového serveru stojí v první řadě, natěšení jak na Vánoce, ale ještě předtím samozřejmě stihnou vyhlásit, že je to celé nehratelné a špatně nastavené. :D Do toho ještě Slovák, co si představuje, že všechno je asi zdarma a ještě hraje v česku...
  9. Kluk s kamením

Divoký poker - diskuse/zpětná vazba

Je smutné, že v dnešní době už spousta lidí neumí formulovat vlastní text, aniž by ho necpala do AI, protože se nedokážou sami srozumitelně vyjádřit v několika větách. :D:p
  10. Kluk s kamením

Kavárna světa 107

Hele, chápu, že tě štve, když máš pocit, že někdo hraje nefér, ale už bys fakt mohl přestat vidět za každým klikem bota. Tvoje příspěvky na fóru se poslední dobou točí pořád jen kolem “podvodníků” a “botů” možná bys mohl zkusit zas trochu hrát a užívat si tu hru s jedním účtem a né s botováním...
  11. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Je to šaškárna, tohle je jen vzorek, i sám CheGuevara tyhle sračky dělá, neřeším jestli je to Deswer nebo CheGuevara ale tady máš příklad, jak ,,někdo" naspawnuje stovky účtů v jeden den, staví to jednotně a je mnoho mechanismů a principů jak tohle blokovat ale není vůle, není cesta :D Tohle je...
  12. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Biblos byl/a vždycky tak trochu odtržený od reality, působí dojmem člověka, který žije úplně mimo běžný život i samotnou hru.
  13. Kluk s kamením

Tak proč se chováš jako neandrtálec a malý děcko, které nemá z ničeho ještě rozum? Jsi nějak...

Tak proč se chováš jako neandrtálec a malý děcko, které nemá z ničeho ještě rozum? Jsi nějak speciální nebo co?
  14. Kluk s kamením

Vzhledy vesnic - diskuse/zpětná vazba

Tak hlavně už si šetři kapesný, protože si budeš moci vybrat, za jaký ultra skin ty PB utratíš :D Ještě chybí třeba štítky pro kmen nebo vizuální nárůst a ztráta v tabulce + a -, na tom by se také dalo něco vydělat :D Tato novinka je game-changer.
  15. Kluk s kamením

Ty jsi už ve třetí třídě?

Ty jsi už ve třetí třídě?
  16. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Přijde mi zvláštní, že někdo potřebuje nechat po sobě revidovat i krátký text. Pokud člověk není schopný napsat pár vět srozumitelně sám, je to podle mě cesta k tomu, aby postupně ztrácel schopnost se vyjadřovat. Asi nemám cílem tě urážet nebo si tě dobírat, nemám důvod. Vzhledem k tomu, že...
  17. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Nikdo v životě nebude dobrovolně věnovat svůj čas tomu, aby psal zpětnou vazbu do černé díry :D nice try
  18. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Ty nevím v jakém světě žiješ. Tvá reakce je alibistická a ignoruje podstatu původních stížností. Hráči mají právo kritizovat aspekty hry, jako je chování podpory nebo moderování fóra, protože jsou součástí ekosystému, který hru udržuje. Argumenty o kapitalismu a vytvoření alternativy jsou...
  19. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Super, že píšeš na fórum přes AI, přeformuluješ si text, abys zněl jak odborník. Nedošlo ti, že na klávesnici není běžně – ale pouze běžná pomlčka -? :D:D Dokazuje to, že máš očividně dobrý psaný projev :D AI prompt : přeformuluj mě, jsem administrátor a musím znít jako kniha, přepiš mě. :Good:D...
  20. Kluk s kamením

Kavárna světa 106

Ten jejich Discord je taky slušná ostuda, nikdo to nepoužívá, pokud to použije a zeptá se, tak nikdo nereaguje. :D Přitom to je platforma, která má hype a má jí v dnešní době kde kdo a je to ,,core" gaming platform. :Cray:Punish