• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Kavárna - Classic světy

Uklidni se, ohánět se a flexit tu tím že seš starej a máš údajně víc zkušeností… budiž, nevím od kdy je být starej lepší, ale you do you bro. S prostřední části s tebou souhlasím. V poslední části si zas jen zvracel svoje stařešský “moudra” takže k tomu nemá cenu se vyjadřovat, čtu to tu od...
  2. Kavárna - Classic světy

Zaprvý, Supp ti vždycky řekne, že svět s předstihem oznámí, nevím co víc po nich chceš. Rýpnutí na aktivitu mimo mísu. Krom toho, že forum můžeš číst aniž bys byl přihlášený (a ty pak mohl stalkovat aktivitu), tak být tady denně a stalkovat všechny profily (jak ty) je imo mnohem horší:) Vyjdi...
  3. Nový Casual

Já se bojím, že bude problém si "vydupat" i změnu na vyšší dominanci, přidání pevností, popřípadě odstranění věží/kostelů (nebo obojího), nebo čehokoliv jinýho, natož aby odstranili PB a připravili se o 1-2 roky přísunu peněz z toho :D Na to ti řeknou, že od toho jsou Classic světy, nebo tak něco ..
  4. Nový Casual

Kmen je již nastavený pro 40 lidí, což je ok za mě. Já bych zachoval tu podstatu casualu, že je to "pohodový" svět, kde je člověk se to schopnej naučit základy hry, jak útočit, bránit, zabírat, stavět, zároveň je chráněn limitama od útoků od hráčů 8x větších, zjistí co jak funguje. Ale... co se...
  5. Nový Casual

Datum spuštění řešit asi není potřeba, asi každý si dokáže odvodit +- datum spuštění, včetně z jakých světu (ne)půjde přesun. K nastavení světa - šlo by to udělat míň konzervativněji? A třeba i to nastavení obměnit, aby Cas15 nebyl stejný jako posledních xy casualů (minimálně poslední 3, ale...
  6. Nový Casual

Pravděpodobně pouze z s111, kterou spustí do týdne, aby "zamezili" tomu že si někdo nafarmí inventář a vytvořili "fér" podmínky pro všechny hráče :))))) alespoň takhle si to zdůvodnili minule, ikdyž všichni víme, proč to tak bylo. Proč asi jim ofiko ukončení Cas12 trvá tak dlouho, když už jsou...
  7. Povolený skript Jednoduchý plánovač útoků /na jednu vesnici/

Nefunkční, neumí pracovat se skinem/vzhledem vesnic. Místo vzdálenosti hodí "NaN" a nefunguje. Vyzkoušeno více prohlížečů i světu. U hráčů bez vzhledu vesnic je skript funčkní. Šlo by opravit?
  8. Speed pokec

fakt by mě zajímalo, čí alt účet ty seš, mám tušení na partu lidí, ale to je tak vše:D tak i tak, dotyčnej to vede dobře, overall solidní 8/10 ragebaity
  9. Jakou hudbu právě teď posloucháte?

já se nestačím divit, co tu někteří posloucháte... na druhou stranu, když vím jaká komunita v DK je, tady i ve hře, tak se vůbec nedivím že posloucháte zrovna tohle lol
  10. Casualy světy

děkujeme za názor, kdybys neměl jako profilovku nějakýho LGBTVFULLHD furryho, možná by byl tvůj názor relevantní, zatím čus
  11. Kavárna světa Casual 13

GG Vesedo, nebudeš nám chybět️️️, leť nízko bro
  12. Kavárna světa 103

ja chcípam to je boží tohle
  13. Casual

Od toho je classic
  14. Jak mám zabrat vesnici která nemá žádnou armádu ?!!?

vypadá to jak Otran v začátcích
  15. Kavárna - Classic světy

Jojo, těm “anonymním” se to vždycky kecá líp, to je všeobecně známo x)))
  16. Kavárna - Classic světy

My si všimli, neboj xdd
  17. Kavárna - Classic světy

Diky za odpověď Jiras:) Jinak koukam, že kluk s kamením má stejné iq jak originální kluk s kamením… hezké:))
  18. Kavárna - Classic světy

Čauko, bude support nějakým způsobem řešit těch xx tiketů ohledně nahlášení mulťáku, co patří lidem z kmene SZ? Díky
  19. Diskuse k soutěži.

Žij a nech žít x)
  20. Diskuse k soutěži.

Debíku, souhlasím s tebou. Nicméně snažit se vysvětlit pojem memů věkové skupině lidí tady… Sisyfovská práce x)) Radši už ukonči ten cs10, ať může začít další, už to jen zbytečně zdržujete a my se těšíme na další:(
Zpět