• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Výsledky vyhledávání

1. Kavárna světa 109

Mam aktivovaný PU a kdyby me v tom obdobi někdo zabral a pak bych začal znovu tak bude platit pořad PU?
  2. Bitva o věž - Diskuze

bude event i na novym světě 109?
  3. Kavárna světa 106

pouziva zakazane scripty ktere mu v tom pomahaji ze tak rychle roste...nahlasit ho jedine reseni
  4. Kavárna světa 106

co znamena ta novinka relikvie smrti? na co vubec je ? :D nebylo lepsi dat lepsi nastaveni sveta treba rychlost 1.4 aspon ?nebo obchodni bonus aktivni,bonus surovin vetsi atp.... kdyby jste nechali aktivni ten bonus obchodni tak mate vic vydelano ...je treba i myslet na ty hrace co treba nehraji...
  5. Kavárna světa 104

@Kubina na dalsi svet novy tedy s105 prosim obchodni bonus ;) ten musi byt
  6. Kavárna světa 104

nastaveni super(rychlost sveta ideal) ale chybi mi tam proste obchodni bonus ;)
  7. Kavárna světa 102

skoda ze neni ten obchodni bonus aktivni.... doufam ze to bude aspon uz na s103 pak kdyztak
  8. Kavárna světa 101

dekuji :) to je dobre dat zase na novy svet pro tezbu pb :)
  9. Kavárna světa 101

pb trh zkazeny totalne (kurz v haji :D) to uz dlouho nebylo :D
  10. Kavárna světa 101

Obchodní bonus (novinka)? To znamená co prosím?děkuji
  11. Kavárna světa 99

co znamena ten obchodni bonus(novinka)? vic obchodniku?rychlejsi obchodnici nebo co si mame pod tim představovat pod tim pojmem?
  12. Kavárna světa 98

kdyz uz neni sber surovin na tomto svete tak aspon mohla byt produkce surovin vetsi :) ale jedno me tesi a to je ten obchodni bonus s obchodniky jako novinka tak sem zvedav na to ale jinak jsem trosku jsem zklamany z nastaveni...
  13. Nova funkce na světech ?

dobry den po delši době mě na DK zaskočila jedna vychytavka .... na normalnich světech bez PU jsi mohl vzdy vymazat oznameni a ted jak chci smazat nejake oznameni tak mi vyskoči tohle : "K užívání této funkce je zapotřebí prémiový účet" ? prosim o vysvětleni DK...přijde mi že i kvuli takovym...
  14. Převzetí vesnice člena kmene

presne tak :D a to same i s multi ucty kterych je hafo ted a neprisli na to ani :D:)ale tohle je prace supportu takze vypomoc od hracu necekejte s timhle nejspis kdyz ma support na to vybaveni tak si sami poradi :)
  15. Speed pokec

Kozmicz skončil v supportu?jakto?
  16. Diskuze k soutěži

super soutěž ,,,tady vidim velkou učast podle mě v tomhle ;)
  17. Eddie Brock - VELIKONOCE

Jaro je tady ! Já jsem velký bojovník nesu trochu zlatých mincí, domobrana čeká na mojí návštěvu, a zdravíčko popřeji ve vesnicích. Velikonoce jsou tu zas, ať se daří nejen tento čas. Krásné Velikonoce Vám přeje paladin. buďte stále zdrávi.
  18. Diskuze

no misto PU pro 4 a 5 misto bych cekal spis nejake PB takze odmeny nic moc na to ze to je soutez
  19. Diskuse

skvele nastaveni pro svet a hlavne pro pbckare (y) :D slava PB ! :D
  20. Zneužívání herních nastavení.

Píše někdo kdo toho sám využívá a myslí si že na to nikdo nepřijde a chce z nás udělat magory přitom ale tohle se ti opravdu nepovedlo popravdě :D
Zpět