• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Útok - chyba?

DeletedUser

Guest
Zdravím, při dnešním přebírání se mi stalo tohle:
http://cs25.divokekmeny.cz/public_report/479ca8e79ffb04ade3433c4935bf2f1d

Následně tam zemřeli ještě 4 šlechtici a 400 seker. Podle útočníka dne jsem tam zabil pouze 730 jednotek.

Podle simulátoru by v té vesnici k tomuto výsledku muselo byt okolo 100.000 kopitníků, 100.000 šermířů a 100.000 lučišníků.
To ovšem není možné, protože podpory tam nejspíš žádné neměl (minimálně za posledních 24h se nepřihlásil do hry) a i kdyby už mu tam někdo nějaké preventivně předtím poslal, nemohlo by jich být tolik (dohromady nemá ještě žádný kmen na serveru).

Byl bych moc rád, kdyby někdo celou situaci přezkoumal!
Předem moc děkuji!

Kurka7
 

DeletedUser34582

Guest
Odpoveď je jednoduchá a nieje v tom žiadna chyba stačilo mu aby tam mal nejaké katy s paladinom s ohňami a vec vyrieši bez problémov :)

Inak ako vieš, že sa deň neprihlásil ? Napísal si mu správu ? Vieš o tom, že je to zakázané a môže Ťa nahlásiť ? Alebo si pozrel na TWstats ? Vieš o tom, že ak deň nepričíta ani bod neznamená to, že sa neprihlásil ? :)
 

DeletedUser

Guest
Psal jsem mu vcera kolem 12:00, aby smazal svou nabidku (1:1,2) a prijal mou (1:1). Pak jsem mu vecer psal jeste jednu zpravu, ale ani tu jeste nepřečetl. Navic se mu za oislední den body nepohly ani o jeden.

K tem katapultum, o tomhle jsem nevěděl, je to teda věc pěkně nechutná... To jestli tam měl, tak to potěš pánbuh... :-/
 

DeletedUser32205

Guest
no hlavne se podivej na tu moralku, utocil jsi s armadou o 35 procent slabsi, plus jeste stesti jsi mel -19,9, takze de facto jsi utocil s polovicni armadou, ve ktere jsi mel malo beranu, takze ani nahodou tam nemusel mit tolik jednotek jak pises

takze napr. mu tam stacilo 4500 kopi, 4500 sermiru, 300 domobrany a paladin...jako jedna z moznosti

to drekt : urcite nie je zakazane utocit podla toho, ci tvoj super precital alebo neprecital tvoju spravu, to je sucast hry...teda ak si to takto myslel
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser34582

Guest
Niekde v pravidlach je napísané, že je zakázané zisťovať on-line stav protivníka prostredníctvom OZ :)

A ako píšeš s tými baranilami ho ani skoro neškravol a s tou morálkou :)
 

DeletedUser32205

Guest
to som nevedel ze je to v pravidlach...no, nezda sa mi to, ale citat ich kvoli tomu nebudem :) ked som tak dobre napapkany :)
 

DeletedUser34334

Guest
Sám tyhle ohně vlastním a musím uznat,že pokud má člověk jednu vesnici a v ní má tenhle předmět,jednoznačně stačí vesnici zabetonovat katapulty.

Jinak,já zprávy od neznámých bez nějakého většího zájmu a dobré vůle nečtu,takže...
 

DeletedUser30368

Guest
No, tak to, že je zakázáno zjišťovat zda je člověk online přes zprávy zakázáno slyším poprvé... Jinak musíš počítat se vším, co zde píší a uvidíš, že stačí málo do obrany :yes
 
Nahoru