• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Útok - chyba?

DeletedUser34582

Guest
No, tak to, že je zakázáno zjišťovat zda je člověk online přes zprávy zakázáno slyším poprvé... Jinak musíš počítat se vším, co zde píší a uvidíš, že stačí málo do obrany :yes

Pravidla sa často menia ale neviem teraz kde to bolo ale bolo to tam :)
 

DeletedUser

Guest
Pravidla se zase tak často nemění, max doplňují, ovšem toto co popisuješ slyším prvně.
 

DeletedUser34582

Guest
No ja neviem jednu dobu som klikol na odkaz na pravidla a našiel som to tam ale to je už jedno :D zapáčila sa mi časť, že sa môžem vyhrážať, že mu rozbijem vesku a pod. Ale to je mimo téma :d
 

DeletedUser11059

Guest
Rozhodně to byl pěkný útok ... přijít o něj a nic z toho zabolí, ale jak se zde píše. Ohně na katy a dost katů k tomu + 300 domobrany a ještě nějaká ta jednotka jiná do obrany ... udělá to sakra mazec při hlídání.

Jinak nejen že slyším prvně o tom, že bych nesměl v OZ zjišťovat stav online, ba je to naprosto hloupé. To by už nesměla existovat komunikace mezi nepřáteli, protože by se mohla každá považovat za špehovací a ne chatovací.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Myslím, že něco podobného v pravidlech nebylo, jestli si to neplete s kdysi probíhající diskusí zde na fóru k pravidlům, kde byl návrh a jednu dobu dokonce snad krátce platilo, že se nesmí číst pošta při zástupu na účtech. Myslím, že ta diskuse kolem tohoto bodu byla docela bouřlivá a je možné, že v ní zaznělo i něco podobného, co tu drekt píše ... :pardon
 

DeletedUser34582

Guest
Možné to je ja už som prečítal toho veľa a všetko sa mi to poplietlo dokopy :D :D ale nevadí :D a ako píše papasese to by nemohla existovať ani komunikácia medzi hráčmi resp. nepriateľmi :) moja chyba ospravedlňujem sa :)
 

DeletedUser32205

Guest
no prestav si to, vcera som kvoli niecomu inemu studoval pravidla na tribalwars.com, a nasiel som tam toto

"You are not allowed to write to a player to find out if they are online on behalf of another account on the same connection."

ale myslim ze tam ide skor o to, ze chcu zabranit zistovat ingame spravami, kto ma kde zastup, a potom to vyuzit vo svoj prospech, myslim tym napriklad nemoznost odvetnych utokov z obidvoch uctov, a tak
 

DeletedUser34582

Guest
Keďže moja doterajšia angličtina nestačí na to aby som to dokázal preložiť tak som si pomohol google a ak mi to dobre preložilo tak som to pochopil následovne :
Je zakázané písať z účtu na ktorom máš zástup správy hráčom na ktorých útočíš resp. chystáš sa útočiť a tak zisťovať ich on-line stav :)
 

DeletedUser30359

Guest
pravidlo

paráda, zase jeden bod jak můžeš vymazat hráče z účtu, jelikož jak sem to sledoval zde není uveden časový horizont. Takže dle toho můžeš dostat banána za to že zaútočíš na hráče kterýmu si před pěti lety napsal.
To je mi ale zase zapeklitý pravidlo ,o)

Jak to za ten čas sleduju tak nejlepší řešení je....
1. nevstupovat do žádného kmene kde se vyžaduje komunikace
2. s nikým si zásadně nikdy nepsat
3. pojmenovávat vesnice zásadně čísly, aby se to někoho náhodou nedotklo a nebyla mu způsobena citová újma
4. do profilu si nedávat žádný obrázek kromě postaviček z pohádek a dávat si bacha co tam napíšeš (kvůli bodu č.3)
 
Nahoru