• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Událost Útok na hrad (Červenec 2017)

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303

CAlogo_h250px.png

Vážení hráči,

přestože jste již nepřátelské hrady srovnali se zemí, nepřátelé se vrátili zpět v plné síle, aby znovu ve vašem okolí čelili vašim pokusům o jejich zničení. Je opět na čase poslat do boje najaté žoldnéry a ukázat svým nezvaným sousedům, že jejich bránící dovednosti vyžadují stále ještě velkého zlepšení


Událost Útok na hrad se vrací zpátky! Začíná 12. července a poběží na všech klasických světech kromě speed serveru.


Začátek: 12.07.2017, 14:00
Konec: 26.07.2017, 14:00
Světy: Všechny světy kromě speed serveru

Připojte se k boji
K události se můžete připojit ze spodní části náhledu vaší vesnice nebo přes ikonu hořícího hradu v pravém horním rohu. Hrad a obléhající armáda se zobrazí na obrazovce hned, jakmile událost bude spuštěna. Armádu budete tvořit vy a dalších 49 náhodných hráčů z vašeho světa.

Na obrazovce události budete moci posílit jednu z oblastí najatými žoldnéry, kteří budou čekat na vaše příkazy.
Vaše dostupné žoldnéry uvidíte taktéž na obrazovce události. Noví žoldnéři budou přijati do armády každých 30 minut až do maxima 16 žoldnérů.
plocha3.jpg

Pokaždé, když se rozhodnete posílit jednu z oblastí, vyšlete jednoho žoldnéře do boje, který zvýší sílu vašeho útoku z dané oblasti o 4 body. Jakmile budete dostatečně silní a podporovaní svými žoldnéři v dané oblasti a naplníte pokrokový panel, proběhne útok na hrad, který jej poničí. Jakmile bude hrad již z části poničený, budete se moci pokusit jednou za určitý čas hrad napadnout.
plocha6.jpg

K dispozici jsou tři způsoby, jak můžete na hrad útočit:

- Útok: Vaši rytíři a vojáci jdou do boje! Jakmile je indikátor pokroku plný, hrad bude poškozen o 1 až 5 HP (+ případný bonus za Obléhání).
- Námořní podpora: Lodě podporují ostatní žoldnéře! Jakmile je indikátor pokroku plný, přidá 50 % k doplnění pokroku u Útoku a Obléhání.
- Obléhání: Vaše katapulty a trebuchety poničí silnou hradbu hradu a zvýší vaši šanci na útok! Jakmile je indikátor pokroku plný, přidělí 1 bod k poškození hradu a přidá 3 body k pokroku Útoku.

Různé oblasti vyžadují k aktivaci rozdílné množství žoldnéřů, přičemž námořní podpora jich vyžaduje nejméně, kdežto útok nejvíce.


Vzhůru na hrad!
Jakmile hrad dosáhne 0 HP je zničen. Medaile, které byly uvnitř hradu ukryty, jsou rovnoměrně rozděleny mezi všechny zúčastněné hráče a v dálce se objeví nový hrad ukrývající ještě více medailí.
Medaile budete také získávat v závislosti na pořadí ve 3 různých kategoriích. Čím více budete přispívat do jedné kategorie, tím více zvýšíte své šance na získání většího počtu medailí!
Jakmile u hradu klesne hodnota pod 10 HP, máte možnost hrad napadnout. Hradu uštědříte 1 poškození, které vám umožní získat další extra medaile.


Pomoc kmenu
Jestliže jste členem kmenu, každá medaile, kterou jste vydělal, bude započítána do pokroku kmenu. Jakmile množství medailí získaných vaším kmenem dosáhne určitého množství, bude aktivován bonus pro celý kmen na 48 hodin!

Jednou denně můžete také k pokroku svého kmenu přispět přímo. Tyto medaile jsou přidány pouze do pokroku kmene, a nikoli i mezi vaše medaile.
Pokrok%20kmene.png

Využij své medaile
Své těžce získané medaile můžete použít v novém obchodu události, kde je vyměníte za velice zajímavé položky. Položky získané z této události zůstanou ve vašem inventáři také po skončení události, takže si je můžete uchovat pro pozdější použití.

Jakmile událost skončí, budete mít ještě 24 hodin na to, abyste mohli využít své získané medaile v obchodě pro událost. Poté obrazovka události a tím i všechny získané medaile zmizí a bude znemožněn přístup do obchodu události.

Mějte prosím na paměti, že pokud se rozhodnete během události přesunout na Casual svět, vaše medaile se společně s vámi nepřesunou!

Zde se můžete podívat na video z minulého roku, kde jsme vám událost také představili:


Vzhůru k útokům na hrad! Pro slávu! Pro medaile!

Budeme se těšit na vaši zpětnou vazbu, tu nám jako vždy můžete zanechat v diskuzní sekci.

Váš DK Tým​
 
Nahoru