• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Řízečková párty

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.352
Tak vezmi bratra s sebou, určitě se mu na lodi bude líbit. Kolik mu je? Dospělých, co pomohou hlídat, bude dost.

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.352
Volal jsem mu, ještě to promyslí. Ale jinak Lotůsek o okolí Vltavy ví víc než encyklopedie, takže bez obav, že bude nuda. Hlavně se dostav.

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
116
Mírák ? To je domorodý název pro Malostranské náměstí ? :)
Mirosaurek není ve Španělsku ? :)

Lotosový kvítek

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
116
Jinak mám nepříjemnou zprávu - plavba loďkou se posunuje o 30 minut.
Nástup je tedy v 16:30

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.352
No nevím, Mírák je na Vinohradech, ne? Trochu z ruky a pokud myslí Mírov, tak ten ještě dál ... :mocking

Jinak na Malostranské jede tram č. 12 a 22, co si pamatuji já. Nebo metro, ale to se pak musí ještě kousek pěšky ... Nebo se tam dá dostat přes Karlův most a Mosteckou. Nebo pěšky od Anděla přes Újezd to také jde ... hlavní orientační bod je kostel sv. Mikuláše. Pokud k tomu půjdeš přímo za nosem, tak dojdeš ...

https://www.google.cz/maps/place/Ma...2!3m1!1s0x470b94e22909aacb:0x13f2848d8b91a5e6

No, já to budu časovat na 16.00 a v 16,30 budu jak na koni, znáš mne ... :)

DeletedUser41028

Guest
Pardon mne se to plete :D Malosťák to je 22, 12, 10/14 no jedno z toho..

DeletedUser33829

Guest
Stejně Tě vypečou a sraz je ve skutečnosti na Mírově u Ostravy, vrátnému máš říct heslo: Kajínek.:D

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.