• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Řízečková párty

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Mam v jednani lodicku. Kdyz to dobre dopadne, tak nebudeme mit tu nejvetsi, ale tu nejhezci ;)
Jen to musim domluvit osobne, tak to prodebatuji o vikendu.
Uz mate predstavu o terminu ?

Já se velice rád zůčastním pokud půjde o rozumnou cenu, pokud mi tu napíšeš ofiko den ve tkerém by to bylo ( potvrdíš poslední sobotu v únoru) tak to zveřejním na forku na s39 a s38 a mylsím že se tam aspoň pár lidí najde ::)

Zatím je ve hře ta poslední únorová sobota, ale pokud byste chtěli poznat i administrátora, tak spíš druhá nebo třetí březnová sobota. Tu prvním mám s otazníkem já. :hi

Dobrá, prozatím zveřejním sobotu 28 února od 13 hodin předběžně.

No, já bych první březnovou taky nemohl, mám maturiťák :D Druhá už by nebyla taková potíž :)

:scratch ale keď tak nad tým rozmýšľam, tek v marci (březen) to bude fakt lepšie. Aj počasie sa nejak ustáli, aj teplota bude lepšia, aj ľudí má viac "voľna", aj mne to bude viac vyhovovať... :D

No, můžeme se na tom domluvit, ale záleží také hodně na tom, jestli i loď bude k mání. Je fakt, že kdyby mělo být jako včera ráno, když jsem fotil buzení sluníčka, tak že by se mi nikam dál od domu moc nechtělo. :D

Hehe, za chvili zjistime, ze Rizeckova party se uskutecni az po oficialnim DK srazu :)

Druhou sobotu tu jezdi jiny kapitan, takze budu pocitat s konecnym terminem 21.3.
Bude uz urcite pekne pocasi, tak musim kalkulovat i s cestovkami, ktere chodi mezi 10:00- 16:00.
Nebude vam vadit pozdejsi hodina konani ?

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Zpět