• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Šutrová kaviareň sveta 28

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Je to stále vyrovnané a boje budou pokračovat asi ještě dlouho.:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2005

Guest
...já to vidím asi tak do 2017...:wacko...následně,jako již ve více případech,se budou hráči natolik nudit a budou to chtít ukončit,že si vzájemně potřesou pravicema kaďáci s avaloňákama,vyberou nejsilnější kusy,sloučí se v jeden kmen nejlepších přátel,kteří si přeci nikdy ani nezkřivili vlásek a jupíííí...jsme první,vyhráli jsme...ale že se kvůli tomu probouzím vedle někoho,komu jsem ještě nedávno s radostí ničil panství,už jde tak nějak mimo mně...což...?...:hi
 

Pavel84

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Tak tohle se nikdy nestane.:) Protože právě ty "nejsilnější" kusy z KDDK jsou zásadně proti takovéto taktice.:) Ta radši budu bojovat o rok déle, než ukončit svět tímhle stylem.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser41209

Guest
Mno a vzhledem k tomu, že někteří z vašich "silných kusů" mají k nám dveře zavřené, tak to asi bude tak jak psal pavel :)
 

DeletedUser2005

Guest
...nepsal jsem o žádných "našich" kusech...psal jsem to proto,že na pár světech jsem byl tohoto jevu svědkem a právě kvůli podobným "výhrám" jsem ukončil činnost...kvůli tomu morálnímu bahnu...:wacko
 

DeletedUser41209

Guest
mno ... osobně si myslím, že podobná výhra na tomto světě nehrozí
 
Nahoru