• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Šutrová kaviareň sveta 28

DeletedUser42011

Guest
za sebe mohu říct, že jsem hrála a hraji čestně. Což si myslím, že tohle může říct jen velice málo hráčů a to ne z kddk ale z celého světa 28.

Když si hráči sáhnou do svědomí, tak vyplyne najevo, že ještě dnes, kdy kddk vyhrává, vám nějaký hráč od nás hlásí, kdo kam posílá odkud podpory, v rámci mě, tornáda a mastera.

avalon a jeho aliance udělala několik pochybení, které zapříčinili jejich prohru, jedním z velkých pochybení bylo, že nás neustálým banováním zbavili gavraldina, díky tomu jsme ztratili kouli u nohy, a získali navrch. Takže vám vlastně děkuju.
Přijmout do aliance macinku, dons a spol byla další z chyb ... ale zase na druhou stranu děkujeme ... u nás v kmeni se vyčistilo ovzduší a hrálo se krásně :) nikdo se nehádal nikdo nerejpal ... bylo to bájo.
Dalších chyb bylo víc ... dlooouho vám trvalo než jste se zbavili neaktivních hráčů atd atd ....

co dodat ... je pravda, že proti zde přítomné motorce byla zábava hrá, alespoň to někdo na té druhé straně trochu uměl :) a to ne jen poslat tupě útoky, ale prostě dobře bránit a útočit a vše k tomu ...

ale abych to shrnula ... je tu všohovšudy 10 hráčů, se kterými se ráda potkám někde na dalším světě, s těma ostatníma se snad navždy loučím ( ale iluze si nedělám)

p.s. docela mě tenkrát udivilo, že když se macince podařilo udola. ukecat, kdoví co nkecat hráče čokomango a duracel a oni nám odpálili dva účty a hranici, že se vám to nepodařilo zlomit ... ale to si vysvětluju nešikovností místních hraničářů

gm..ty nemužeš uražet nebo se navažet do jiných jaký kdo je nebo byl.... ty neroztahnout nohy tornadovi a nelezt do zadku ligovi a předem macince davno by o tobě nešlo slyšet..... gavroš byl nemravník,ale dostal lekci od do života a do života...s odstupem času poznal co ten svět 28 a vůbec DK přínašejí.... kradou čas,ničí lidí,rozvrací rodiny..... naštestí si to někteří uvědomili včas.....
 

DeletedUser

Guest
Vážený hráči,

Ako jeden zo zakladateľov kmene -KDDK-, chcem týmto popriať hráčom, ktorý to vydržali do konce k vítaztvu.

Podakovať hráčovi liga majstrov, že ma nesklamal keď som mu vložil důveru do rúk a všetkým ostatním, vítaztvo si zaslúžia právom.

Čo sa týka mňa osobne som spokojný že som skončil, táto hra berie veľa času aj nervou, ale zase nechá spoznať i dost skvelých ľudí a zase i tých čo si nesadnú. Problém je že v reále s tými ludmi čo vám nesadnú sa nestretávate na kmenech s nima ste až kým neskončí nebo je nezaberiete a to jenom prilieva olej do ohňa.

Osobne tento svet ma nesklamal ukazal mi hodne dobrého i hodne zlého. Ale jednu věc ukazal najlepšie, je to skvelá hra ale vezme vám čas, ktorý sa da využiť lepšie.

Svoju priatelkou som spoznal na svete 28 a aj kvoli nej som skončil, ale drží nám to do teraz a som spokojný.

Čo sa týka podrazov, myslím že hodne lidi hrálo čestně ale i hodně ne je to na každom svete s tým sa neurobí nič. Niekto hraje pro kmen niekto pre seba, s tým sa musí počítať.

Ale poviem vám tolko mohlo to skončiť úplne inak Avalon mal dlho navrh o to žádna. Ale predávaní učtu hráčovi potom dalšiemu a dalšiemu akurát kmeň potopili toto bola najvačšia chyba AVALONU.

To je jedna z vecí, ktoré na kmenoch neuznávam a nikdy nebudem. Pretože som proti tomu aby učty mohlo dáť predať niekomu inému, osobne toto robí túto hru neférovú a sposobuje intrigy a podobne. Pretože máloktorý hráč ktorý niečo dostane zadarmo čo nevybudoval si toho vie vážiť a hlavne je mu uplne jedno čo sa stane ak ho to prestane baviť alebo proste len to využije vo svoj prospech.


Prajem Vám krásny deň a ešte raz GRATULUJEM!!!!! A jde se chlastat a slavit
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.305
Vážení hráči,

blíží se nám konec světa, kmen -KDDK- drží 89% světové dominance a vše tak nasvědčuje tomu, že do konce Time-endu si již své prvenství udrží.

Rád bych Vám tedy oznámil, že udrží-li si svoji dominanci i nadále, svět bude v sobotu 19.3.2016 přepnut do mírového režimu a nebude možné útočit na jiné hráče. Ukončení světa proběhne v pondělí 21.3.2016 v 10:00, po tomto čase se již nebude možné na svět přihlásit.

Bodově 3 nejlepší hráči obdrží odměnu v podobě prémiových bodů, stejně jako členové vítězeného kmene. Prémiové body hráči získají automaticky do 7 dnů od uzavření světa.
Jakmile bude svět ukončen, hráči vítězného kmene si mohou zažádat o zaslání věcného diplomu za vítězství světa.
Jménem celého kmenového týmu se s vámi loučím a doufám, že se společně setkáme na hráčském srazu v Olomouci, který pro vás připravujeme již 23.4.2016.
 

DeletedUser38648

Guest
Zdravím kmen vítězů,

chci Vám poděkovat za hru, kterou jsem s Vámi a přitom proti Vám mohl hrát.
Rád bych Vám také popřál mnoho štěstí, zdraví, úspěchů a spokojenosti a lásky v osobním životě.
Doufám, že se někdy někde ještě potkáme - třeba až budeme v důchodu, nebude do čeho vrtnout tak se a nějakém světě potkáme a doufám, že Vám tu porážku vrátíme! :D

Hodně jsem se tady na tomto světě naučil a za to patří velký díky Vám všem! V průběhy hry mi došlo, že jsou mnohem podstatnější věci, než-li DK a začal jsem na sobě makat. A jestli se mohu pochlubit.. Dostal jsem se do Extraligy v hokejbale, začal jsem být jeden z těch lepších ve svém oboru a hlavně jsem si našel přítelkyni se kterou to bohužel neklaplo úplně ideálně ale také mi hodně do života dala!

Doufám, že si ještě vůbec vzpomínáte kdo jsem, pokud ne nevadí.

GRATULUJI VÍTĚZŮM A ČEST PORAŽENÝM (tudíž i mne pokud si ji zasloužím!)

Mějte se krásně přátelé? :)
 
Nahoru