• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

4. vydání KM II .....DISKUZE

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna DeletedUser34342
  • Vytvořeno Vytvořeno

DeletedUser34342

Guest
Slyšte, slyšte Holoto, páni vznešení a dámy z urozených kruhů,
mlynáři, ševče a i Ty děvečko, co se tam vzadu schováváš za kabátcem svého vojáčka.

Nastal čas, kdy místní knihtiskaři a knihvazači dokončili své poslední novinové dílo.
Povolali nejzdatnějšího KAMELOTA, aby včas a bezpečně
tento list dopravil před Váš zrak.

proto čtěte, kochejte se, a nezapomeňte,
diskutujte a vyjádřete své uspokojení stejně jako rozčarování, jak nad kvalitou novinářských pisálků, tak nad formou Vám dodanou.

S pozdravením Váš vydavatel KM II.

(první příspěvek editován od papasese - doplnění přivítání čtenářům)​

OMLUVA

Omlouvám se hráči pohreb - autorovi článku INFORMÁCIE ZO SVETA 15, že autorství bylo přiděleno jinému informátorovi.

žabka

Ono toho moc nebylo :( Neznám moc hráčů ze světa 1, tak jsem nakonec sehnal lamace, který udělal celkem slušný článek na to, že nemá ani tucha o tom světě ;)

Chvályhodné, kdyby se z každého světa někdo pokusil o něco podobného, bylo by tam těch informací o světech daleko víc. :hi

Jj inak dal som si odkaz na toto vidanie do profilu tak mozno sa o tom dozvie viac ludi :)

A já sem měl tento měsíc moc školy a práce, že jsem své číslo nenapsal projistotu vůbec:( Takže se chci každému koho to ještě zajímalo, a samozřejmě redakci omluvit, příští číslo už tam článek odemě určitě bude:)

A myslim, ze tie novinky co ste pridali spravia KM este zaujimavejsi :)

Biblosi někdo ze svého světa? nerad se povyšuji, ale já se pokusil o články ze světů, kde nehraji :yes a lamac mi velmi pomohl.

No právě, takže pro ty, co tam hrají, by to mohlo být povzbuzením, že se něco napsat dá.

Zpět