• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Ahoj Divoké Kmeny!

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser33829

Guest
Ďábel vyhrál tím, že nás přesvědčil, že není. Bůh je největší průserář co kdy žil, má jen dobrou reklamu. Firedrich Wilhelm Nietzsche Boha popravil a zpopularizoval Zarathustru, který si vymyslel peklo. Nakonec sám jakožto smrtelník umřel... Thomas Alva Edison vynalezl žárovku, jen v jedné oblasti u ústí řeky do moře prameníci na české straně Krokonoš, dodnes nezjistili, v národě pojmenovaném ve slovanských jazycích od němoty nebo též jemu říkáno podle přisuzovanému hvězdnému souhvězdí - vykastrovaného berana, že funkční je jen tehdy, když je zapnutá do elektřiny, a svítí, i když 92 % dává do tepla, a k tomu zaspali dobu, protože dnes jsou trpící novotu podlouhé žárovky, které jsou úsporné.

Ohlašující mráz hlásí poskakující kamzíci po horách, už i vůdce Arabů, stařešina Izmael, stěhuje do teplejších krajin, květinky uvadají, mráz nepříchází z východu, ale ze západu. Farmářská stodola vesele pokračuje v chátrání, plesnivění a rezivění, nanesují se na ni mračna prachu a pavučin.

Čas se nějak odchylíil taktéž. Zbývá snad jen doufat v paranormlání schopnosti knihy všech knih, Bible, i když vítězná čísla do Sporty stejně přepdovědět nedokáže.

Dekadentnost, zatuchlost, zpátečnictví lze vidět a cítit na každém kroku. Zlatokopové se sejm jen kukli, za vidinou prasatrého pokladu - pár zlaťáků a opět odcházejí, někteří s prázdnou, jiní o pár mincí bohatší.

Shedd dostal místo letenky na třtinovou plantáž, opět do nesprávné destinace - banánová plantáž.

Celé to oplákáváme při sklence španělského vína, nesoucího stejný název jako české nosoplenky, které se nám za nastále situace maximálně hodí.

Poslední!!!!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser843

Guest
Dúfam, že sa vám táto mini súťaž páčila, tu sú šťastní výhercovia:

Lord tomashudcze
chytrolin
Lord Armin
monoera
tyger123
Argaon
merlin876
Striga
clavdis
luki28n
Kokosman100
boscardi
RedZenox
Olympiaman
jirka00
Byzanticy
lukinaso
vitek 99
standa87
Stronghold Crusaders
-rusak-
tomas36
korkorán2008
Carl96
Corba28
JanPoko
frzstaaar
Dragonait
lord kl-vb
Tomša 22

Každému z nich pribudlo na účte 30 Prémiových bodov.

Dovidenia pri ďalších súťažiach! :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru