DeletedUser37060
Guest
preto treba opravovať s pôvodnými obrázkami, nie s "hotovým" plagátom...
možno vypadám blbo ale zdanie klame
možno vypadám blbo ale zdanie klame

Myslím, že zrak mám dobrý a krátké „i“ tam není, ale dlouhé.![]()
Podle mě je to jedno. Je to soutěžní obrázek jako každý jiný a buď se neumístí nebo naopak.
Jediné, co mě štve je, že to řešíte stejně jen proto, že je to dílo Matějovo. Kdyby to udělal někdo jiný (třeba já) vůbec byste to nekomentovali.
Je to jednoduché. Buď se vám to líbí a pochválíte mu to, nebo nemá smysl to tu pitvat.
P.S. Vzhledem k tomu, že je to slovák jako řemen, musíte všichni uznat, že je to napsané dobře. Psal to z patra, bez pomůcek...
Mně je jedno kdo to psal, já bych napsal to samé, ať by byl pod tím podepsaný kdokoliv.Podle mě je to jedno. Je to soutěžní obrázek jako každý jiný a buď se neumístí nebo naopak.
Jediné, co mě štve je, že to řešíte stejně jen proto, že je to dílo Matějovo. Kdyby to udělal někdo jiný (třeba já) vůbec byste to nekomentovali.
Je to jednoduché. Buď se vám to líbí a pochválíte mu to, nebo nemá smysl to tu pitvat.
P.S. Vzhledem k tomu, že je to slovák jako řemen, musíte všichni uznat, že je to napsané dobře. Psal to z patra, bez pomůcek...
Ten poslední rým není český, ale ani slovenský.
Buď
v dobovém oblečení přijďte (V kom čem přijďte? 6. pád podstatného jména oblečení)
nebo
dobově oblečeni přijďte (Jak přijďte? Tvar slovesa obléct/obléci) nebo dobově obléknuti přijďte, to mi zní ještě lépe
ale ne dobově oblečení přijďte, to zní tedy divně.