• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Andysek2503

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser37060

Guest
Omáčka? Upřesnění.

1) Tahle otázka nemá logiku. Útočník si dává vlajku štěstí, aby neměl záporné štěstí.;)
2) To nevím.

Na světě, kde jsou vlajky, a pokud útočník použije vlajku štěstí, tak tím tu Tvoji budovu vyruší, resp. dokonce i přebije, navíc není důležitá ani pro obránce, i obránce si může nasadit vlajku štěstí a neubírá mu to místo v selském dvoře, zatímco tahle budova je pojídač selského dvora. Oproti vlajce by sice záporné štěstí nepřibližovala k nule, ale i zde platí to, co už jsem psal v předchozím příspěvku, že budova by byla smysluplná jen při některých útocích.

:scratch no jasné, ako vravím, s vlajkami nemám skúsenosti, čo to som pochytil, keď sa na fóre viedli nejaké debaty a v praxi som v tomto smere vývoja niekde u homo habilis, takže sa nebudeme o tom ďalej baviť... :)
Iba postreh, načo by si obránca dával vlajku šťastie, keď je tá vlajka vyslovene pre útok? :pardon



A ďalej, čo si myslíš, nájde využitie vo svete bez vlajek?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser33829

Guest
Vlajka štěstí není jen pro útok, je i pro obranu, má i nevýhody, jejím účelem je přiblížit štěstí v bitvě k 0,0 % a to z obou směrů. Nemusí být ani v konkrétní bitvě výhodná pro toho, kdo si ji nasadil.

Na světech bez vlajek by to měl jiné rozměry, ale chtělo by to i kompenzaci pro útočníka. Ať jsou to kostely nebo vlajky, tak slouží útočníkům i obráncům, tady tohle jen obránci.;)
 

DeletedUser37060

Guest
"Vyvažuje štěstí v útoku"
Evidentne to nie je napísané jasne.

Je to budova pre obráncov s obranným bonusom... ;)
 

DeletedUser36641

Guest
Když už to stojí na místě kostelu, tak by to mohlo sloužit zároveň i jako takový malý kostel,.. :D Tím by se kompenzoval prostor v SD,.. ale zase modlit se ke hvězdám? No proč ne,.. :)
Nápad zajímavý, ale jak psal Shedd, málo kdo by tu budovu stavěl, prostě se nevyplatí. :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru