• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Anketný kútik magazínu

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Vážení čítatelia,

zakladáme pre Vás novú tému, kde budete môcť každý mesiac vyjadriť názor na jednu otázku. Tie najlepšie odpovede sa objavia priamo v Kmeňovom Magazíne. Je to jednoduché. Stačí keď napíšete pár rozumných viet na položenú otázku a nezabudnete uviesť Váš nick, ktorý si prajete, aby bol zverejnený.

Aktuálna otázka: Ako sa vám páči nová verzia hry 7.3? Vyhovuje Vám alebo by ste chceli späť starú verziu?

Ďakujeme za Vaše odpovede!

S pozdravom,
Redakcia Kmeňového Magazínu
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Nová anketná otázka do 3.vydania:
Ako sa vám páči nová verzia hry 7.3? Vyhovuje Vám alebo by ste chceli späť starú verziu?
 

DeletedUser34059

Guest
odpoved

Radšej yb som bral speť starú zvyk je zvyk :)
:rofl
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Podle mého názoru byla poslední rozumná verze šestka od verze sedm mi většina úprav připadá pouze jako honba za tím jak vytáhnout z hráčů víc peněz za P.Ú.
Neříkám že všechny novinky jsou úplně špatné ale v podstatě od zavedení verze sedm je každá nová verze jen větší zvýhodnění pro ty kteří jsou ochotni víc utratit a původní smysl hry se poněkud vytrácí.
Prostě už úspěch nezávisí tolik na tom jak kdo dokáže hrát lépe takticky ale stále více na tom kdo dokáže víc zaplatit.
 

DeletedUser11059

Guest
Rozhodně mnoho změn je dobrých, mnoho jich zase staví na stejnou úroveň aktivní (co chtějí vědět, tak jdou na veřejné a zjistí si script a podobně, .....) a neaktivní hráče, ale pořád ta aktivita na účtu by měla být i v tomto případě rozhodující. A pár věcí (jako ocenění) co přinesla vůbec celá verze 7.x jsou opravdu zbytečnosti, ale mě neotravují.

Ale co mi začíná připadat už hloupé .... to že kdo má peníz, má výhody, čím víc peníz, tím víc výhody, čili jsem 0 ve hře, ale mám peníz, mohu se tedy přiblížit 1. ve hře, co peníz nemá ..... škoda.
 

DeletedUser29034

Guest
S update na verzi 7.3 přišli dobré změny, např. nesmyslná vyskakovací okna byla zrušena a mnoho dalšího, ovšem celá verze 7.x je s každým update více a více závislá jen na penězích, což můžeme sledovat nejen u prémiového účtu, kde při verzi 6.x byl pouze samotný PU, nyní tam jsou 3 verze, což mluví samo za sebe.
Nepopírám, že update na verzi 7.3 i celá verze 7.x nepřinesla dobré změny, některé si lze jen pochvalovat, ale pokud bude ještě pár verzí, jako je 7.x tak tato hra bude již jen o penězích.
 

DeletedUser32568

Guest
tak abych řekl něco k verzi 7.3
Tato verze přinesla několik nových věcí, některé byly ku prospěchu hry, některé mě trošku naštvaly a jiné mě dohání k šílenství :D bohužel je to tak, že DK je čím dál tím víc závislý na penězích a každej update přinese něco co je výhradně pro lidi co mají peníze, dříve tomu tak nebylo, ale je to nyní trend u VŠECH her, takže se tomu nikdo neubrání, ani DK. To že vylepšili síň slávy je sice dobrej nápad, ale to, že se k ní skoro nedá dostat by chtělo zlepšit :D co mi přijde jako nejlepší změna je možnost "požadavku surovin z jiných vesnic" to byl dle mého názoru opravdu dobrý nápad, který je velmi užitečný.
Co je ale naprosto nejhorší věc je to, že do DK se všude cpe omezení na 1000 vesnic, zachvilku to bude i v profilu hráče :rofl
 

DeletedUser2502

Guest
Všechny hry jsou komerční...to si nevybereš. Peníze potřebuje každá firma k tomu aby se rozvíjela....v dnešní době zadarmo nic není...i kdž DK zadarmo jsou, ale řekněme si to takto...při určitém množství vesnice to bez prémiáku opravdu nejde, tedy pokud nejsi závislák, aby jsi u toho seděl 20 hodin denně.
 

DeletedUser32568

Guest
jo je to jasný, že všechny hry jsou komerční, ale DK dřív byly jenom prémiákem, kterej hru ULEHČOVAL, nedával herní výhody jako maj v kravianu apod. ale teď je zkracování stavby za PB, manažery na farmení atp. :(
 

DeletedUser30368

Guest
Musím sním souhlasit. Když si srovnám moje farmení s někým, kdo tu ani není a může farmit jen, proto, že se vráží prachy mrzí mne to.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru