• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Anketný kútik magazínu

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser19739

Guest
Máte všichni pravdu... Například mě je 15 takže si ještě nevydělávám, a na brigády nemám čas a z mého ubohoučkého kapesného si PÚ mohu koupit jen opravdu málo kdy. Ale i tak dokážu ukočírovat velký účet:))) Tedy teď už to pouštím ale co sem chtěl říct, na sv 7 se hrál bez PÚ s 8mio. účten a šlo to jak za verze 6.x tak za verze 7.x. Mě se nová verze líbí, ačkoli má samozřejmě i ta své mouchy.
 

DeletedUser

Guest
Když jsem otevřel kmeny a uviděl jsem, že mám na horní liště dvě nové iknoky (správce účtu a rabovač) zaradoval jsem se a pomyslel jsem si, že konečně taky něco pro neprémiové hráče. ... Když jsem klikl na správce, přišla tradiční realita... samozřejmě služba je dostupná po aktivaci PÚ.
Pomyslel jsem si svoje a po očku jsem se podíval na celkově klesající počet hráčů, který je uveden na úvodní stránce.
Nebudu se tady prezentovat svými názory na celkovou politiku této hry... Snad je položím otázku:Co je cílem těchhle upgradů , které posilňují jen platící hráče? Kdo ten premiák měl, platí si ho, kdo si ho pořídit nechce, nebo nemůže, tak sebevíc bonusů, boostů, vychytávek a tp ho k tomu nedotlačí.
Na starých světech stejně nové premkaře neseženete ať si to kdokoli odmítá přiznat buďto tam jsou účty více tváří,ale v mnohem větší míře tam jsou tváře mnoha účtů, tedy že jednotlivci mají pod palcem více účtů... Myslíte, že kupují premko na všechny účty? ???
A nové světy? jejich hráči jsou zejména mladší generace a ti na placení premka prostě nemají.
 

DeletedUser

Guest
Valerine i když se nám to nelíbí, Inno nasadilo tento styl updatů, bohužel s tím nic nenaděláme. Jsou to podnikatelé a chtějí vydělat. Já bych ale volil jinačí cestu, bohužel nejsem majitel hry, tak můžu jen sedět a koukat.
 

DeletedUser29034

Guest
Také si myslím. Nesmíme zapomenout, že Inno je již uznávaná a především již rozsáhlá firma. Neobhajuji sice neustálý nárůst bonusů pro platící hráče, ovšem provozy serverů stojí nemalé peníze, a bohužel Innu již zřejmě nestačili prostředky, které získávali z placení PU... My můžeme jen přihlížet, jak narůstají stále nové platební činnosti, nic více dělat nikdo nemůže....
 

DeletedUser

Guest
Vím, že za toto vedení českých DK nemůže, že to je trend diktovaný z Inna....... Nevím přesně, jak tomu je na zahraničních servrech a na jiných hrách provozovaných touto společností, ale neměl by někoho trknout rapidně klesající počet hráčů? Pamatuju doby, kdy číslo na první obrazovce ukazovalo něco kolem 135 000 hráčů a to ještě nebylo zdaleko tolik světů.
 

DeletedUser11059

Guest
Rozhodně bez obhajoby jakékoliv strany taky chápu, že provoz je drahý a každým novým světem se prodražuje. Není tomu zas tak dávno (3 roky) co jsem si zakládal vesnici na cs8, jakožto zrovna novém světě. Ještě délle co na cs7, ..., . A nyní tu máme už 22 a dohraný byl pouze jeden. Někde se ty peníze musí najít. Je otázkou, zda tak rapidně najednou na úkor peněženek hráčů - což znamená jejich úprk jinam. Určitě bych si zvykl na reklamu v rohu a tak - vždyť tam, kde je několik desítek tisíc pozorovatelů od cca 9 do cca 70 let věku se reklama vyplatí a dá se na ní i vydělávat.

Světy rostou (jejich počet), hráči padají (jejich počet). Je pravda, že kdysi nebyl jak Grepolis tak ani West (také produkty od Inna), což přetáhlo mnoho hráčů, kteří ovšem zůstali věrni InnoGames. Nedá se počítat s tím, že vyprodukuji další dvě srovnatelné hry a nárust uživatelů se ztrojnásobí (aby zůstal zachován pro každý produkt). Ten původní počet se rozmělní a jen někteří budou noví.

Trend je dán a nic s tím neuděláme. Dokud budu schopen konkurovat okolí jen za pomoci klasického PÚ a svého umu, budu hrát. Jakmile funkce peněženek přebije mou hru, pak nevim, nechám se překvapit ;)
 

DeletedUser

Guest
je otázkou kolik lidí využívá nové funkce a o kolik si tím pomůžou a jestli vytrvají jako staří bojovníci co dokáží hrát roky, pochybuju že ten samej hráč dokáže roky dotovat nové funkce, je to jen otázka času jak dlouho to vydrží a když už ano, tak to bude drtivé minimum hráčů, které ani nepostřehneme.
 

DeletedUser32568

Guest
ale když se podívám tak jsem zažil, že v boji jsme nepřítele zkatovali na 26bodů a on měl za 1 den (!!!!) znova postavený všechny důležitý budovy ten utratil tolik PB že mi je z toho až špatně...
 

DeletedUser

Guest
.. správce účtu, pomocník při rabování.. tohle mi nějak extrémně nevadí.. Neporušuje to v zásadě ducha hry, nedá se s tím z účtu vytáhnout najednou velký počet peněz.. (mám aktivovaný jen klasický pú..)
.. stavby za poloviční dobu už problém podle mě je.. Třeba i proto, že zástup může neomezeně pú používat.. Ano samozřejmě.. dát ho jen tomu komu věříte.. jenže.. kdo někdy nepotřeboval zástup akutně(a nebyl rád za každýho kdo se ozval..) - nebo zástup nutně nepotřeboval dát rychle dál..?
 

DeletedUser32205

Guest
no, ja jsem z tech novinek uplne blazeny, stahovani podpor pres nadvori a stahovani surek pres trziste je neskutecne uzitecne, parada, a taky oznaceni hlaseni pri znizenem opevneni je genialni vec. co se tyce spravce uctu, na nasem uzemi se to komercne prilis nevyplati, je to jenom implementace ze zahranici, INNO myslim nepocita s velikym ohlasem u nas. je to videt taky na tom, ze na spravce uctu neni zadna podpora poradna, na wiki je to prilis strucne. kdyby na tom firme zalezelo, urcite by byl urcen nekdo ze supportu, ktery by se specialne venoval prosazovani spravce. ja mel dotaz na foru kvuli jedne funkci, a nikdo se mi na to neozval...
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru