• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Appka

DeletedUser44285

Guest
Ahoj,

netuším, zda tu něco podobného již bylo, nebo ne a nebudu vše podrobně zkoumat, tudíž se předem omlouvám, pokud budu navrhovat něco, co už zde bylo.

Předpokládám, že tento problém mají i všichni ostatní. V mobilní aplikaci by se celkem hodilo nějakým způsobem vyřešit sdílení vojenských příkazů, jelikož je sice hezké, vědět kdo a kam jde, ale bohužel tato skvělá funkce ztrácí v appce na smyslu, protože nelze zjistit, jaké jednotky příkazy obsahují.. Bylo by celkem fajn, kdyby se jednotky ukázaly po rozkliknutí onoho příkazu a bylo by vše hned jasnější a jednodušší.


Dále bych také uvítal, aby v appce při psaní zpráv bylo možno nahlédnout i do zpráv předchozích, nikoliv mít pouze velké okno pro psaní zprávy. Takhle si přečtu obsáhlou zprávu, odepisuji na ní, po chvilce psaní už nevím, co bylo na konci předešlé zprávy a je problém.. Řeším to momentálně prohlížečem, ale chodit pouze kvůli zprávám na prohlížeč a pak to zase přepínat na aplikaci, to mi přijde jako zbytečnost..

Díky,

Fajcek
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Děkujeme za tvé nápady k našim mobilním aplikacím, my jsme před několika týdny dali dohromady aktuální návrhy k aplikacím, které jsme sepsali a dali dohromady vývojářům hry, kteří si z nich udělali sumarizaci nápadů, které se nakonec budou realizovat. Aktuálně tedy nové nápady k aplikacím neposíláme, ale je dobré tu vlákno nechat, protože určitě budeme chtít i nadále naši aplikaci zlepšovat či stabilizovat.
 

DeletedUser44270

Guest
Je to jako hrách na zeď.. Nikdy nic z toho co napíšete se nebude implementovat.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
To vůbec není pravda, návrhy, které jsme od hráčů posbírali v první polovině roku, se probraly a několik z nich se implementovalo do hry. Abych byl konkrétní, tak třeba následující vylepšení v naší Android aplikaci:

- zoomování na mapě
- přidání možnosti zabíjet vlastní jednotky
- přidání možnosti posílat hromadné zprávy více hráčům
- zobrazování dosahu víry kostela na mapě

Nápady, které nás zaujmou, se zabýváme a snažíme se je v rámci našich sil do hry implementovat, takže určitě má cenu poskytovat zpětnou vazbu a hlásit věci, které ještě můžeme vylepšit.
 
Nahoru