• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Atillass- Velký vývoj

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Velký vývoj


Velký vývoj vlastně vyvolal všechny války, však ve Vatikánu vše vystartovalo, vědci věří že věstonická venuše vše vypovídá, vědí že je vyrobená ?, vysvětluje to všechno vývoj Vatikánu ?, vojevůdci Vatikánu vyměnili všechny výrobky za veliké vozy, vojáci využili vozy a vyjeli vyvraždit vesnice, velký vývoj vládl však velmi vystrašeně, to vysvětluje velikou válku ve které vymřeli vesničané a vojáci, vojevůdce vycvičil veliké vojsko a vpadl do Vatikánu, věděl že ve Vatikánu vedou velké vozy a tak vymyslel vraždící vozy ve kterých vystavil vlajky a vystartoval do války. Válku vyhrál vojevůdce s vraždícími vozy, po válce vypadal velmi vystrašeně, vzal velikou vlajku a vyvěsil jej na veliký vůz...

Tak ohodnot'te :yes...
 

DeletedUser33829

Guest
Nějak nechápu smysl.:pardon

2x je tam zájméno to, pak zájméno které a kterých, sloveso je. Nesplňuje to podmínky.:pardon

Věstonická Venuše se píšou velká V, taky bys měl zjistit, kde se dělá a nedělá mezera, když je v textu otázník nebo čárka.;)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Ještě máš čas opravit prohřešky proti zadání. Byla by škoda, kdyby kvůli pár slovíčkům jsi byl vyřazen ze soutěže.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru