• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Událost Barikádová bitva (2019)

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303

Barikádová bitva


Vážení hráči,

dne 14. srpna se vrací zpět událost "Barikádová bitva". Událost poběží až do 28. srpna.

V této události budeš mít za úkol dobýt zpět město od Barona z Bollwerku, který uskutečnil převrat a nyní rozhazuje zlato z městské pokladnice. Tato zrada nemůže zůstat bez trestu!

(video má české titulky)

Hon na barona z Bollwerku

Na začátku akce bude představena mapa města, ukazující místa, kde má Baron postaveny barikády a své pomocníky. V této události budete moci vyslat speciální skupinu jednotek, za účelem prolomení obrany barikády. Možné útočné jednotky jsou zobrazeny nad mapou.

Při výběru barikády uvidíte složení obrany a budete moci vybrat, které jednotky pošlete do útoku.
Výsledek bitvy bude záležet na slabých a silných stránkách vyslaného typu jednotek. Chcete-li se dozvědět více o typu útočné jednotky, klikněte na portrét jednotky pro získání více informací. V případě, že v bitvě nezvítězíte, všichni vaši vojáci budou zraněni a nebudou k dispozici, dokud nepřijde lékař a neošetří je. Protože nepřítel nemá doktora, jeho zraněné jednotky se již nemohou zúčastnit bitvy a jsou odstraněny. Barikádu můžete prolomit několika útočnými vlnami.

bb_announcement_units.png


Jakmile prolomíte obranu barikády, obdržíte částku v dukátech, které můžete směnit u obchodníka za užitečné položky do inventáře. Při prolomení některých barikád, máte možnost kromě dukátů získat speciální položku. Obdržené odměny se zobrazují v horní části události. Za nějaký čas bude barikáda zase obsazena a vy máte možnost na ni znovu zaútočit, za účelem získání více dukátů. S každým dalším útokem je barikáda odolnější, bude těžší ji prorazit.

Pro pokračování budete potřebovat více útočných jednotek. Ty získáte jako odměnu za hraní hry. Každý den máte deset šancí na naverbování dalších útočníků. Jednotky najdete náhodně tím, že splníte určitou akci ve hře, útočení, bránění, rekrutování, stavění budov, obchodování, ražení mincí. Pokaždé, když získáte touto cestou jednotky, dostanete oznámení, který typ jednotek se přidal do vašeho útočného pluku.

Dukáty můžete získat každý den také v žebříčku nebo se můžete pokusit získat velkou odměnu na konci události. Berte na vědomí, že dukáty za celkové pořadí získáte až po ukončení události a budete mít pouze 24 hodin, na výměnu za předměty, než se obchod uzavře. Historie události vám umožní vidět, kolik jste který den obdrželi dukátů.

Mimo to jsme také na základě vaší zpětné vazby provedli několik změn a vylepšení:
  • Několik úseků bude možné dokončit mnohem snadněji
  • Při útoku na již dokončený úsek cesty se váš limit jednotek pro tento úsek zvýší po každém dokončení o 20 %
  • Vylepšili jsme ikonky a grafiku cesty, abychom zlepšili čitelnost a přehlednost postupu na mapě události


Shromáždi své vojsko a znovu získej město!


Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, kterou můžete umístit do této sekce.

Váš DK Tým​
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru