• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Bitva o věž - Diskuze

K čemu prosím slouží "plusko" u každé části? Je to jen označení, kolik hráčů danou oblast dobývá/brání, nebo to má nějaký "bonus podtext"?

Od tohoto roku najdete v této události novou funkci pro lepší týmovou koordinaci. U každého sektoru se objeví symboly +/-, kde můžete označit ty sektory, na které útočíte či které bráníte a nebo tak plánujete učinit. Sektor, který bude označen nejvíce hráči z týmu pro útok či obranu bude svítit, což znamená, že bránění / útočení na daný sektor by mělo být pro tým hlavní prioritou.

Zdravím,

všiml jsem si jedné "chyby". Pokud dám plusko na nějakou věž a v součtu to bude 10 (a zároveň bude mít tato věž nejvíce bodů) tak se žlutá záře neobjeví na této věži ale na věži s dalším nejvyšším součtem, viz screen.
Moje teorie: po překročení 9 bodů se 10 v DB asi zařadí vedle 1 místo 9 (0,1,10,2,3,..), ale na obrazovce se zobrazuje jako 10
09.PNG10.PNG

Děkujeme za informování, chybu nahlásíme vývojářům hry, kteří ji snad do příští spuštění akce opraví. :Yes

@lukin911 - Tebou nahlášená chyba byla opravena a v příští verzi této události by tedy již vše mělo fungovat správně. Děkujeme ještě jednou za nahlášení!

hmmm.PNG

Povedená akce asi... nevím jestli je to RNG v praxi ale je radost koukat na to jak jeden tým má všechno a druhý nic a nemít možnost to příliš ovlivnit pokud tam nenasypu litry peněz :)

To video je strašně rozmazané. (nebo mám měnit monitor??)

zalezi v jake kvalite ho mas spustene nebo monitor mas nastaven na vlastnosti rozliseni prave....

Novinky mají špatný rok 2024 je rok 2025 za 4 týdny bude rok 2026

Zpět