• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Byzanticy- Příběh

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Byzanticy

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Všemocný vládce


Velkou výzvu vedl velký vládce, vystavěl vesničku, vládl velmi vadně, vozy vyjeli ven z vládnoucí vesnice, vládce voněl a valil po voliéře ven z vládnoucího vozu, valil po velké vesnici, vstal z voliéry a vytáhl vlajku, vrána vyletěla a válka vystartovala, velmi velká válka vystartovala výš k velké výzvě o vládnutí velkého vládce, ve velké válce se vyhrožovalo velkému vládci velmi vlídně, však vedl velkou výzvu. Velmi výkonánavě se velký vládce výhrou veselil, velmi vystavěně vypovídal všem vojákům velkou věc, vztyčil vlajku vlala velmi výkonně, však velký vládce vibyl velkou vesnici. Vystolil vojákům velké vozy a vydal se všemocný vládce vládnout velké výzvě ve Vyšehradu ;)

P.S.- Mám toho málo, alespon' něco :D
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser19739

Guest
No... neříkám, že je to špatné, to určitě ne, ale příde mi, že kvůli honbě za písmenem V to občas postrádá smysl, čas od času se tam vyskytují celkem pravzvláštní slova (na výkonánavě) a některá slova se tam zbytečně opakují, např. voliéra.
Ale jako první pokus je to dobré:)
 

DeletedUser33829

Guest
Mohl jsi přidat jméno vládce a měl bys hned dvě slova navíc.;)

Nějakou dějovou linii to jakž takž má, i když nic moc, postrádá to místy smysl, ale spíše tam máš gramatické chyby a celkem dost.:cry

Nevím co znamená slovo vibybil, jestli takové slovo existuje, tak budu rád, jestli mi ho někdo vysvětlí.:yes
 

Byzanticy

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
Omlouvám se to jsem přehlídl mělo tam být " Vybyl " :scratch
 

Byzanticy

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
17
:scratchMě se to neukázalo červeně tak to tak nechám :blush
 

DeletedUser33829

Guest
Bodejť by se Ti to ukázalo červeně, když slovo vybyl též existuje, ale znamená to úplně něco jiného, než co popisuješ. Holt, internetové slovníky nebo slovník ve wordu nejsou moc promakané.;)

Kdybych napsal hold a ne holt, tak mi to též žádný slovník nepodtrhne.;) Taky Biblosovi by „aby jsi“ žádný slovník nepodtrhl.:D

Na slovníky v počitači se nespoléhej.:mocking
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru