• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Casual

Enchantress

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Ahoj, dlouho nebyl spusteny svet Casual. Pro ty pomalejsi hrace kteri nemaji cas u toho porad sedet je to dobry svet
Muzu vedet kdy bude dalsi ? Diky.

juraskuras

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
akorát jsem se na to chtěl zeptat. Kdy bude nový casual? Nejlepší by bylo bez premiového trhu:) At si každej nenakoupí suroviny a ještě líp nepřesouvat poslední vesnici - ale začít třeba na rozestavěné 5tce :)) At to není jak všechny poslední casualy

hazardous

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
juraskuras, moznost prodeje pb na predchozich světech máš, šanci se připravit na casual taktéž, ja se chystám už dlouhou dobu a čekám jen na spustění za což bych se taktéž rád optal kdy je v plánu ?
Takže doufám že to bude stejné jako predchozí casual ;)

Enchantress

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Hlavne bez pb, bez nakupovani surek. Klidne zacit vesku od nuly, ale bez premiaku. Dlouho nebyl Casual.

Awatar Sheppard

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Hlavne bez pb, bez nakupovani surek. Klidne zacit vesku od nuly, ale bez premiaku. Dlouho nebyl Casual.

chceš server kde začínáš na nule tak jdi na nové servery kde začínáš opravdu od 0...
Casual světy jsou že hráči mohou přesunout svou vesnici z jiného světa na tento svět když vidí že nemají šanci na stavajícím světě.
akorát jsem se na to chtěl zeptat. Kdy bude nový casual? Nejlepší by bylo bez premiového trhu:) At si každej nenakoupí suroviny a ještě líp nepřesouvat poslední vesnici - ale začít třeba na rozestavěné 5tce :)) At to není jak všechny poslední casualy

Já si myslím, že až se dohraje casual 10 který skončil a následně pak se dohraje casual 11.. taky by mě zajímalo kdy to přijde do hry sleduju to akorát problém že nemám nikde dost dobře udělanou vesnici stačil by cca měsíc :D