• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Casualy světy

Awatar Sheppard

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
9
Chci podat nápad na zlepšení Casual serverů aby to nebyl tak agresivní růst některých hráčů a každý měl možnost být dobrý.

• Herní rychlost - 1
  • Rychlost vojenských jednotek - 1
  • Morálka - aktivní (závislá na bodech)
  • Fake limit - 1% bodů vesnice
  • Výzkumný systém - zjednodušený výzkum
  • Kostel - neaktivní
  • Strážní věž - neaktivní
  • Pevnost - aktivní
  • Rostoucí barbarské vesnice - aktivní (do 3000 bodů)
  • Bonusové vesnice - vylepšené bonusové vesnice
  • Noční bonus - aktivní, 23 - 7
  • Ochrana pro nové hráče - 5 dní
  • Vlajky - aktivní
  • Lučištníci - neaktivní
  • Paladin - aktivní, lze vylepšit dovednosti
  • Domobrana - aktivní
  • Šlechtic - zlaté mince
  • Maximální dosah šlechtice - 1000 polí
  • Omezení počtu členů v kmenu - 30 členů

• Ostatní
    • Min. rozestup mezi útoky - 200ms
    • Přidávání vice bonus vesnic a barbarských vesnic hlavně bonusové
    • Omezit kupování surovin na premiovém trhu
    • Omezit snižování nákladu surovin na stavbu pomocí premiových bodů
    • Omezit posílaní jednotek do barbarských a bonusových vesnic teda podpora
Ze zkušeností vím, že mnoho hráčů si do malých vesnic pošle suroviny a snižuje náklady za premiové body.
A mnoho takových jde na casual světy z hromadnou premiových bodů ať už koupených nebo získáných z jiných světů.
A někteří si rádi kupují suroviny na trhu za Premiové body a tím pádem rychleji rostou a agresivně, že do týdne mají 3.500 vesnici což oproti ostatním hráčům kteří do hry nedávájí peníze je nevýhodne hraní. díky za pochopení :)

Jak udělat svět pro důchodce. K čemu je vyhovovat lidem, co svět zapnou 2x denně nad těmi, co přispějí do hry a ještě investujou dostatek času? To jsou úvahy jak v pomocné školce.

Jak udělat svět pro důchodce. K čemu je vyhovovat lidem, co svět zapnou 2x denně nad těmi, co přispějí do hry a ještě investujou dostatek času? To jsou úvahy jak v pomocné školce.
Tak on casual je původně svět určený pro lidi, co na hru nemají moc času. Ostatní mají na výběr několik jiných světů.

Ale co se týká prvního příspěvku, ono by to jako bylo fajn, ale je tu ten logický argument, že provozovatel si asi nebude dobrovolně omezovat příjmy. Já jsem stále spíš pro tu cestu zvýšení dostupnosti barbarek. Mě je celkem jedno, jestli má hráč na vrcholu žebříčku třeba tisíc vesnic, dokud tím ve hře neomezuje ostatní a to je stav, který se dá myslím řešit podstatně elegantněji aby se situace zlepšila a Inno to stálo jen trochu víc místa na serveru. Dost možná by na tom ve výsledku i vydělali, takhle nemá kam růst skoro nikdo, tudíž i ta motivace k dalším nákupům dost klesá.

Tak on casual je původně svět určený pro lidi, co na hru nemají moc času. Ostatní mají na výběr několik jiných světů.

Ale co se týká prvního příspěvku, ono by to jako bylo fajn, ale je tu ten logický argument, že provozovatel si asi nebude dobrovolně omezovat příjmy. Já jsem stále spíš pro tu cestu zvýšení dostupnosti barbarek. Mě je celkem jedno, jestli má hráč na vrcholu žebříčku třeba tisíc vesnic, dokud tím ve hře neomezuje ostatní a to je stav, který se dá myslím řešit podstatně elegantněji aby se situace zlepšila a Inno to stálo jen trochu víc místa na serveru. Dost možná by na tom ve výsledku i vydělali, takhle nemá kam růst skoro nikdo, tudíž i ta motivace k dalším nákupům dost klesá.
děkujeme za názor, kdybys neměl jako profilovku nějakýho LGBTVFULLHD furryho, možná by byl tvůj názor relevantní, zatím čus

Zpět