• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

cherry.kiss - sraz kmenu Bouře a jejích přátel

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Fotky již ze druhého srazu kmenu Bouře a jejích přátel.

Na prvních dvou fotkách je naše vymyšlená hra srandaball - podpotýkám že ji nikdo nehraje střízlivý :D čili pravidla jsou hodně upravená.

[SPOIL]
P1010094.jpg


P1010142.jpg


P1010038.jpg


P1010085.jpg


11062011479.jpg


P1010230.jpg
[/SPOIL]

Tak takhle vypadal náš sraz z 10.6. - 12.6.2011
Na srazu se hodně pilo, byla sranda, sportovalo se a dokonce i tančilo, jelikož vedení našeho kmenu je i DJ, tak nám přivezl kopmlet aparaturu.

Srazu se zůčastnili:
Sir Tomik, Cherry.kiss, Lukasekkkk, Jeduna, Michal Fifa, Ferrina, wroge, Mimir, Ironsmith, levica b, ajejej, vatak, markýz de sade, miisa, roman IV, kukin0793, schakal...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
jencek23

:hi:D:D to musela byt parada se takhle sejit, povedene fotecky :)
 

DeletedUser

Guest
V pravidlech je psáno toto:

Nápady můžete čerpat ze srazů, návštěv historických míst nebo třeba zaimprovizovat a ukázat, že i ve Vás dříme duch bojovníka.

Ano, fotky jsou z našeho sazu, vybrala jsem ty jen na kterých jsme společně. Kdybyste se chtěl někdo mrknout na více fotek, najdete je tady:

http://keyrova.rajce.idnes.cz/Sraz_boure_a_jejich_pratel_-_knizeci_rybnik_2011/
http://keyrova.rajce.idnes.cz/Sraz_DK_-_Fotky_od_Betty/

A tady jsou i fotky z prvního našeho srazu minulý rok :)

http://keyrova.rajce.idnes.cz/foto_sraz_DK_jinolice_2010/
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Taktéž se o tom nejčastěji mluvilo....

Jeli jsme na víkend, pátek, sobota a neděle...Já přijela v pátek se Sirem Tomikek někdy kolem třetí, a to nás tam ještě moc nebylo....Vytála se z auta flaška domácí slivovičky a už to jelo, první panák na přivítanou s ferrinou, jedunou, michalem fífou...A jelikož další se trousili pomalu, a panák na přivítanou se dával s každým,tak si všichni dokážete představit jak jsme večer vypadali.

když už se nás pár sešlo, šlo se na večeři, kde se přidali další příchozí :))) a zase se chlastalo, ale už ne slívka, ale pivo a FC (fernet citrus)...

v noci samozřejmě oheň, buřty, pokec, popíjela se slívka, fernet, pivo, a nevim co ještě. A po tom, co nás přijela upozornit hlídka kempu že noční klid je od 22:00, jsme to museli zabalit a jít spát...

Po prá hodinách spánku nás vzbudil lukasekkk, tím že začal řvát VSTÁVEJTE, JDEME CHLASTAT...Dlouho jsme to nevydrželi a postupně vstali, ovšem bez chlastu :D přes den jsme hráli srandaball, petang, pingpong, bavili se o dk, volalo se o info zástupcům jak to u nás vypadá...po večeři jsme přemluvili pana dj sira tomika aby vyndal aparaturu z auta a zahrál nám. Takže jsem mu pomohli vše zapojit, rozdělali oheň, a tancovali jsme :) škoda jen že v noci začalo pršet a museli jsem rychle sklízet, aby mu do toho nenatekla voda. A déšť nás pak zahnal do stanů...

A jelikož pršelo celou noc a i celé ráno, rozhodli jsme se že začneme balit a pojedeme domů všichni.
 

DeletedUser

Guest
jaks tam psal, že vytáh aparaturu, tak jsem si myslel, že bude pořádná pařba, a on to déšť zkazí že ? :(
 

DeletedUser30368

Guest
Příště pozdravujte Markýze de Sade :) Znám ho přes DK. :)
 

DeletedUser22096

Guest
Je to ten Markýz De Sade co dělá ten hororcore? :D
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru