• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Chlumecké vidle - Shedd

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser33829

Guest
Při prohlídce okolí našel Tvůj paladin na okraji bývalé hráze sedlácké vidle pocházející z Chlumu nad Cidlinou. Zvyšují sílu domobrany o 100 % v obraně a umožňují její opětovné svolání ihned po zničení.

e2ee37a40b48d46e.jpg
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Perfektní, nechybí tomu nápad, šmrnc ani hezké grafické zpracování! :yes
 

DeletedUser36491

Guest
Naprosto super! Profesionálně a originálně propracované. :great
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Není to špatně, ale občas by byla potřeba domobrana i pří více vesnicích, bral bych rychlou obnovu a účinnost do deseti vesnic. ;)
 

DeletedUser33829

Guest
Artefakty se hodí vždy jen na začátku světa, jakmile lidi získají ohně, pak už na další ani nesahají většinou. Takový dalekohled nebo žezlo se hodit můžou, protože špehové vyšpehují vojsko mimo vesnici jen/většinou na světě bez zbrojnice, nebo rovnou bez paladina a žezlo, když člověk chce jít na jistotu a nemá 5 šlechticů. Většinu předmětů tak na světě ani nepoužiji.:pardonTvůj návrh by musel být blokován, kdyby tedy to mělo mít rozsah více vesnic, tak by při aktivaci nemohl hráč změnit předmět u paladina, to by mi jinak přišlo jako obcházení principu hry, ale takhle ty artefakty ve hře nefungují, takhle funguje vlajka populace.

Děkuji za tak excelentní ohlasy, nevím jestli profesionální, napadlo mě to během 30 sekund co jsem psal včerejší příspěvek do diskuze této soutěže a 30 minut v malování, doufám, že obrázky nejsou hlavním atributem této soutěže, přeci jenom nemám grafický editor, kromě malování a neumím v tom pracovat.:pardon
 

DeletedUser40852

Guest
Akorát ten předmět by byl nepoužitelný ve hře. Domoobrana není stálá jednotka a kdybych ty vidle našel až když bych měl tři vesnice, tak bych je mohl maximálně zapíchnout někam do hnoje, protože domoobranu už nesvolám.
 

DeletedUser27494

Guest
No to je přece k vyřešení!
Když by jsi měl předmět vidle, tak by jsi domobranu svolal i při více než dvou vesnicích ,
ale VŽDY POUZE DO TÉ KDE BY BYL PALADIN to je jasné,
bez tech vidlí by domobrana fungovala jen tak jako teď = do maximálního poččtu dvou vesnic!

Shedde dobrej nápad a je škoda že tohle není soutěž o nový předmět,
ale jen soutěž o body,
Kdyby o tom INNO uvažovalo že by jeden předmět přece jen do hry přidalo v některé další aktualizaci, tento by byl myslím dost na hoře co se týká preferencí !
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser40852

Guest
Tak že by to platilo i u více vesnic tam psáno není, ale mohlo by to být. Jinak je problém v tom, že funkce toho předmětu, která by umožňovala doomoobranu svolat opětovně po jejím zničení by asi taky moc nefungovala, protože když mi někdo v tý vesce tu domoobranu vymlátí, tak mi zárověň zabije i toho paladina co tam bude, a než postavíš novýho tak to chvíli trvá. Takže tahle funkce by asi moc nefungovala, záleželo by na rychlosti světa, jak rychle bych postavil novýho.
 

DeletedUser30377

Guest
Jaderný katapult,nukleární beranidlo

Již dlouho jim vyhrožuji nepřátelům. Myslím že od S12. Někteří mi to i žerou,když jim složitě vysvětluji že nejdříve musí ve vesnici vyzkoumat paladina na stupeň 5, Hlavní budovu postavit na 35, Pak udělat studnu,načež můžou postavit ve vsi jaderný reaktor. Poté musí napsat supportu, který prověří jejich stupeň herní zralosti a pokud projdou tak můžou jaderný reaktor upgradovat na plutoniový a začít stavět ve vsi jaderné katapulty a nukleární beranidla. Na slovenském světě SK 10 to došlo kdysi tak daleko, že mě support zablokoval (pod jiným nickem),protože mu psala řada rozhořčených hráčů, že mají blbě udělaný návod

Pokud by jsme vynechali můj složitý technologický postup a přešli ke konkrétní realizaci
Jaderný katapult - proč má být velká výhoda katů jen v obraně? Ať je i v útoku (desetinásobek)
Nukleární beranidlo - desetinásobek normální útočné síly

Ave:wacko
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru