@Biblos je hezké, jaký jsi intelektuál a vždycky když nevíš, podíváš se do manuálu, do bible, svaté knihy.
Bohužel jsi mimo mísu a my neustále rýpeme jen do toho, že pro vás je obecně složité nastavit herní kolo. Pochopil bych, kdybyste se hrabali v jaderném reaktoru či pracovali s urychlovačem částič, ale admin tým může herní kolo nastavit v hostovacím přístupu a nemusí to hráčům zveřejnit a mohou si s tím vyhrát.
Mě to nepřestane fascinovat, dneska mi přijde informace, že hra existuje dvacet let, já u toho sedím 15 let a rok co rok žasnu nad tím, jak je pro lidi složité nastavit herní kolo, o to horší je, že ty stejný lidi mají dozorovat nad hráči.
Ty jako zasloužilý veterán jistě víš, že jsou dva druhy zbrojnice stará a nová a každá má to své a že nejlepší zbrojnice je ta, která má ohně s 10násobkem obrany a je to něco, co udělá hru opravdu zajímavou a složitou, což se na classic serveru hodí a udělá to opravdu hru jedinečnou.
Ta druhá zbrojnice je dobrá k začátku, do deseti vesnic, potom to nemá vůbec efekt, maximálně u špehů, že vidí jednotky a budovy jinak ve finálně to je jako kdyby to tam nebylo.
Přepiš si to prosím na zasloužitý trouba nebo mamlas, protože veterán k tobě opravdu nejde.