• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

CZ WIKI - svět 10

DeletedUser33784

Guest
Zdravím všechny vítězce i stálice světa desátého. :)

V rámci projektu WIKI shromažďujeme a doplňujeme informace z různých zákoutí Divokých kmenů. Mezi jednotlivé sekce patří i "Ukončené světy".

Svět 10 zde má svou stránku: SVĚT 10

Jak můžete vidět, stránka není příliš zaplněná. Za úkol máme následující věci:

1, Nastavení světa - vloženo.

2, Síň slávy - zde doplníme známý seznam členů vítězného kmene.

3, Historie jednotlivých kmenů - zde bude zařazena historie vítězného kmene plus historie dalších aktivních kmenů, jež jsou uvedeny v žebříčku při konci tohoto světa.

4, Historie světa - obsáhlé téma, které se jistě bude zpracovávat několik hodin, dní. Samozřejmě bude potřeba věrohodných informací. Některé kmeny mají zavedenou funkci kronikáře. Bylo by geniální, mít na stránce Wiki i toto.

Pro jakékoli informace, nápady a pomoc kontaktuje kohokoli ze členů WIKI týmu, jehož seznam najdete ZDE.
Jediná Byrokratka je nyní na pár týdnů pryč. Děkujeme! :hi
***
Tento text je kopírován a drobně poupraven pro všechny ukončené světy, omluvte mou lenost.
 

DeletedUser30264

Guest
Historie- by sagitta

Ahoj, mám pro tebe kratičký příběh s10...
Můj 1. kmen:*K35*.Byl pod vedením hráče:afos-manager.Sám skončil, neměl aktivní(tj. schopné vyhrát svět) lidi v kmenu.
Když skončil, vedení se ujal tknight a trochu jsem mu pomáhal i já.Bylo rozhodnuto, že se spojíme s kmenem :-E-.Důvodem na otázku: PROČ?, byla válka proti -URNA-, jejich spojenci(viz. dole) a akademie.Rozhodnutí se ukázalo jako zdařilé, jelikož v novém kmenu bylo dost aktivních lidí(nechi vyjmenovávat, abych na někoho nezapomněl:)), takže jste se mohli obrátit na ně, pokud jste chtěli spolupracovat.Ve starém *K35* aktivita upadala a nebyla možnost efektivně spolupracovat s větším procentem hráčů.Válku proti urně jsme vyhrávali už od začátku, avšak v té fázi hry byli ještě obranyschopní a s čím mnoho lidí nesouhlasí, měli velký potenciál a dokonce podnikali akce.
Jelikož na kontinentě k35(který byl obýván převážně hráči z bývalého kmene *K35*) nebyl dostatek opravdu aktivních hráčů- tak jako všude jinde na světě, tak jsem se rozhodl, že utvoříme akademii (starou k35), kam se nahrnuli všichni hráči, kteří byli málo aktivní.Dobrovolně se vzdali vesnic ve prospěch celku, byli to dobří hráči, ale neměli čas.Mezi tyto hráče patří:MaSk;Danny.S;zeussak;GrasO;In the end;ssandal;cheerubin;xkuf;zdenek z.;JBA 007;trameloo;mařena a jiní.
Tak se vytvořilo pár velkých účtů:jarkill;o-ri;cizkov;-aphopis-;tknight a sagitta.Tito bojovali proti urně, přesně řečeno přebírali je jako barbarky.Vše klapalo dost dlouho, tedy do konce.Zbytek kmene -E- se postupem času také přetransformoval, tj. neaktivní a často méně schopní předali vesnice, ale tento proces probíhal do konce světa, a to je také jeden z důvodů, proč jsme nevyhráli dříve.Tzn. měli být organizovány čistky těch, kteří nevykazovali výsledky(nerad bych, aby někdo bral výše zmíněné lidi, kteří tak brzo odevzdali vesky, za plevel, měli totiž teamového ducha a nemohli se věnovat dk) .

Měli jsme i jiné nepřátelé:
Stíny(pod vedením:Maximus Mocny;DestinyII- mám takový dojem)- většina hráčů se přidala do -E-, jelikož s těmi to tak horké jako s *k35* neměli.
Poseidon(pod vedením pan Inkvizitor;lana1;Mark76- mám takový dojem)
Tito se přidali na stranu -URNA-, ale ne všichni, někteří se přidali k nám.
Angels and Wolfs Academy(vedení:sidonie.s, možná Utgard)- zdáli se slibní, ale projeli a nakonec se připojili k -URNA-, jelikož jim odešel vůdce:sidonie.s a účet ovládal někdo jiný.
Elita Devils(ved:monnkey;heywood;mirmah;mara.mara,liandry-asi vše).Začátek byl těžký, ale časem odešli zarputilí bojovníci a zbytek se buďto přebral, nebo dobří přestoupili k nám či k urně.
Veni,Vidi,Vici(Bravo 2) stejný scénař jako předchozí elita, zkončili však dříve.
Legie Barbarů(luckyphoenix a další vůdce:nyo4)..opět jsme měli jakousi konkurenci, ale když přestali vůdci aktivně hrát a přestoupili(všichni) k urně, tak si opravdu nepomohli:)
a nakonec:
Mystery Hawks(zanek.p;trener67)- tento kmen bojoval lépe než urna, ale po spojení to také šlo do kytek a byli nemilosrdně poraženi.

Nyní menší statistika(podle mě):
nejlepší obránci:tknight,diakritika
nejlepší útočníci:diakritika;vlasta17
nejlepší vůdcové:diakritika
nejlepší diplomat(ka):Sibyl 21


Taktika -E-:
Moto kmene:Kdo nejde s námi, jde proti nám.Což opravdu odpovídá naší situaci.
Byl však problém se zbavováním se hráčů, kteří kmenu nic nepřinášeli a ještě větší problém s nalezáním těch, kteří byli schopni.Proto mnoho hráčů, které jsme přebrali, působilo v jiných kmenech, především v těch, proti kterým jsme válčili.
Avšak jádro kmene sestávalo z původního -E-,poté Amb(pod vedením vlasta17) a *K35*.
Obrana:
ob. byla potřeba hlavně na začátku válek proti mnohým kmenům.Účty se převáděli obráncům-zvd.Potsupem času jsem i já,
kterým měl 70% obranných vesnic, začal přestavovat na útok, takže jsem zkončil s 40% útočnými, 15%obrannými, 20%s katapulty a 25%bez vojska(nepotřeboval jsem armádu, abych přebíral a katoval nepřátele, ale mince na šlechtu).
Co se týče obrany- nebyl potřeba žádný propracovanější scénař, alespoň o žádném nevím.
Nejúčinnější taktika:
Hráči, co se přihlásili do speciální skupinky, púrodukovali katapulty.Ty poté odesílali ne malé hráče- stalo se, že jsme zkatovali několik tisíc těch (+- 10 000 hráčů na 500), kteří zabírali aktivní vesnice.

Co však působilo na psychiku nepřátel více než přebírání vesnic byly právě katapulty...když vám na jeden zátah sebere 1 hráč 100 vesnic, tak vám to opravdu nedá a radši zkončíte(někdo namítne- mohli je postavit- ano, ale to by si museli kupovat pú, ale oni pouze čekali)
Mimochodem, doporučuji zavést tuto taktiku všem, kteří chtějí vyhrát.

Taktika nepřátel byla jednoduchá, až zarážejicí:čekat a přebírat své, než nebudou sami přebráni.Dělali to proto, aby nám výhra trvala dlouho, ne proto, aby sami vyhráli.., což se mi opravdu nezdá fair play!
Avšak v řadách nepřátel se objevili i tací, kteří bojovali:newdevil,trti,dark..yoda;mark76,luckyphoenix;zanek.p;trener67;liandry...nebo byli připraveni na obranu:sidonie.s
Nicméně nepřátelé vždy odporovali chvíli, poté byli rozebráni pokud přestoupili k alianci, kterou vedla -URNA- nebo se přidali k nám, když byli shledáni silnými...někde to byl špatný odhad, ale i ti nám pomohli vyhrát svět:)

ZDROJE:JÁ, FORUM KMENE -E-: a tw stats.:hi
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru