• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

CZ WIKI - svět 4

DeletedUser33784

Guest
Zdravím všechny vítězce i stálice světa čtvrtého. :)

V rámci projektu WIKI shromažďujeme a doplňujeme informace z různých zákoutí Divokých kmenů. Mezi jednotlivé sekce patří i "Ukončené světy".

Svět 4 zde má svou stránku: SVĚT 4

Jak můžete vidět, stránka je zcela holá. Za úkol máme následující věci:

1, Nastavení světa - bohužel pouze v tomto případě bylo nastavení ztraceno a nemůžeme se jej dohledat. Není ve statistikách, přehledech. Dokonce vím, že se o nalezení na fóru pokoušel i Angelino, nicméně bezúspěšně.
Prosíme tedy, zda-li by nebyl někdo ochoten pomoci. Tabulku můžeme doplnit sami s Vaší pomocí.

Tabulka - Tabulka světa 25 - každý svět má naprosto stejnou tabulku a chybí nám většina informací.

2, Síň slávy - zde doplníme známý seznam členů vítězného kmene.

3, Historie jednotlivých kmenů - zde bude zařazena historie vítězného kmene plus historie dalších aktivních kmenů, jež jsou uvedeny v žebříčku při konci tohoto světa.

4, Historie světa - obsáhlé téma, které se jistě bude zpracovávat několik hodin, dní. Samozřejmě bude potřeba věrohodných informací. Některé kmeny mají zavedenou funkci kronikáře. Bylo by geniální, mít na stránce Wiki i toto.

Pro jakékoli informace, nápady a pomoc kontaktuje kohokoli ze členů WIKI týmu, jehož seznam najdete ZDE.
Jediná Byrokratka je nyní na pár týdnů pryč. Děkujeme! :hi
***
Tento text je kopírován a drobně poupraven pro všechny ukončené světy, omluvte mou lenost.
 

DeletedUser

Guest
Rychlost byla stejná jako na S7, lučištníci kopí šermíři TK LK LnK beranidla katapulty šlechta paladin, bez výzkumu, velikost 10x10 kotinentů
 

Deleted User - 18375

Guest
Jen bych chtěl upozornit na morálku, ať už budete hledat nastavení v tom souboru xml nebo na TWstats - všude je napsáno, že byla vypnuta. není to úplně pravda. Byla vypnuta na poslední 3 měsíce - tedy při tzv. "time end" (pokud si ten časový úsek pletu, tak mě opravte). Jinak byla nejspíš vypočítávána z bodů útočníka/obránce - tedy podle starého vzorce ...
 

DeletedUser33784

Guest
Počítám, že seznam členů je kompletní a bezchybný. :)

O morálce vím, většinou bývá v závislosti na bodech, se spuštěním Time Endu (či jinak) se zcela ruší.

Částečnou historii jsem obdržel, budu to doplňovat a po víkendu by měli být první výsledky. Děkuji moc za nastavení, twstaty jsem našel, ale to od Turgona je zajímavé. :) Díky.
 
Nahoru