• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Důvěryhodný člen

Divoký Bizon

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Ahoj,

Měl bych otázku - nápověda mi nepomohla a nepamatuji si, že bych podobný problém řešil někdy v minulosti od S2. Teď k problému: vytvořil jsem ve svém kmeni fórum, které jsem kompletně nasdílel sesterskému kmeny (jedná se cca o 4 sekce otevřené pro všechny a 2 sekce skrytého fora). Je možné, že hráč v sesterském kmeni, neviděl sekce fóra, které byly pro veřejnost, když neměl práva důvěryhodného hráče? Setkal jsem se s tím na s105 i Casualu 14.

Předem děkuji za odpověď.
Bizon

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.356
Nic nového pod sluncem. Každý kmen, který s jiným kmenem sdílí kmenová fóra, musí mít aspoň jedno vlastní nesdílené fórum pro všechny, Kmen, které takové fórum nemá, připraví ostatní hráče v kmenu o jakoukoli možnost něco na fóru vidět.

Divoký Bizon

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Jak je to myšleno? Pokud nasdílím všechny sekce kmenového fóra, tak je hráči pak nevidí? A hráči kterého kmene je nevidí? Toho co sdílí nebo toho, co přijímá fóra? Pokud kmen A sdílí všechna fóra s kmenem B, tak je normální, že musí mít hráči v kmeni B nastavena práva důvěryhodných hráčů, aby viděli sekce fóra, které jsou nastaveny pro všechny?

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.356
Jak je to myšleno? Pokud nasdílím všechny sekce kmenového fóra, tak je hráči pak nevidí?

Přesně tak. Každý kmen musí mít aspoň jedno vlastní fórum - pro všechny. To skrytá, důvěryhodný do toho netahej. Ta jsou pro ty, co k tomu ta práva mají. Je zbytečné je dávat všem hráčům. Stačí jim dát jedno samostatné kmenové fórum - a pak uvidí i všechna nasdílená od jiného kmenu. Hráči kmenu, který fóra vytvořil vidí vše, protože jsou to jejich vlastní kmenová fóra bez ohledu na to, kolik kmenů je k těm fórum přidáno. Ale hráči kmenu, kteří mají jen nasdílená fóra vytvořená v jiném kmenu nevidí nic i kdybys jim dal právo důvěryhodný člen. Nepomůže jim to,. Leda by kmen měl jedno vlastní důvěryhodné fórum.