• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Debata k soutěži

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Zde můžete debatovat o soutěži, i o celém mistrovství světa.
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Pospěšte si kdo ještě nestihl tipovat, v základním kole je termín pouze do zítřka, kdo nebude tipovat v základních skupinách, připraví se o možnost zúčastnit se soutěže.
 

DeletedUser40852

Guest
Mám dotaz. Všichni co tipovali napsali pořadí všech 8 týmů ve skupině. Boduje se ale jen pořadí prvních 4 týmů ve skupině. Nebylo by možné udělit i nějaké bodíky do soutěže za správně natipované pořadí týmů umístěných na 5 až 8 místě??
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Už takhle je to vyhodnocování dost náročné, u tipovaček je dost extrémní účast v porovnání s běžnou soutěží, možná při další příležitosti, ale nyní už to určitě měnit nebudeme.
 

DeletedUser36641

Guest
To je zvláštní... pokaždé když je mistrovství světa v hokeji a je soutěž .. na fóru můžeme zaznamenat rekordní nárůsty účtů s jedním či dvěma příspěvky.. čímpak to asi bude? :pardon:shock Jde tu o dost PB a tak, proč by si vícero lidí nezaložilo vícero účtů aby měli větší šanci na výhru? :D ..Pokud to někdo dělá, tak je to dost škoda, protože tím akorát ruší čas na tom strávený ve vyhlašování.. :(
Btw. Dá se tomu nějak zabránit? Jako jestli je to třeba vidět tak jako ve hře, kde se dle IP určí jestli se jedná o multiacc nebo ne? :)
 

pavouk123

Zkušený uživatel
VIP
Počet poděkování
75
Máme posledních pár minut, před uzavřením, druhého kola tipovací soutěže.
 

Kozmicz

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
2.303
Sakra, nestihl jsem hlasovat na finálová kola! A to mě ještě Pavouk upozorňoval, ať nezapomenu! To ta borovička na srazu! :shout
 

DeletedUser39515

Guest
vysledky tipovania

Chcel sa spytať, či už su známe vysledky tipovania tejto suťaže? ...lebo nejako ich nemôžem nájsť :)
 
Nahoru