Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
[SUB]No, to je pravda. Češi si to zatím dávají slušně...
Hlavně dnes s Nory, to asi nikdo nečekal ani. Zatím si to naši čeští "nováčci" dávají fakt brutálně dobře. Zítra Kazachstán, tak to snad zvládnou bez problémů a pak Dánsko a Švýcarsko, což jsou také týmy, které by nás neměly snad ohrozit v naší dráze za prvním místem ve skupině.
A pokud to na prvním místě udržíme, tak nás pak bude čekat asi Německo nebo Francie, což bude snad opět hračka, takže za mě teda zatím opravdu luxus :yes[/SUB]
ja mrknul na spil slovensko belorusko a v prubehu treti tretiny jsem si musel vzit dva trojkovy lexauriny jinak bych to asi nedal dnes jsem si chtel vychutnat zapas cekyje s kazachama a jen co sem videl ve studio ty tri nazdarky zarubu hostaka sykoru kteri tam snad sedi nonstop jak pribiti v kazdym utkani je vidim bylo me do place zlatej poulicek to byl taky jarmil ale aspon mu sel kolotoc
Pavúčik kiež by si mal pravdu a slováci by prekvapili:sorryA dúfam ak začnú vyhrávať zase sa nebudú báť a celé to pokašlú potom sa vystresujú a je z toho fiasko:down:sorry Slováci do tohoooh05*h01*h02*
Myslím že si to kluci za výkon který podávali celý MS nezaslouží, ty pravidla nejsou úplně fér nastavený, vyhraješ téměř všechno a pak stačí prohrát jediný zápas a je konec