• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k rozloučení.

DeletedUser3

Guest
Tak to je příspěvek na několik stránek 14 a to při normální velikosti písma.

Dokud budou tvé texty bez obsahu, tak můžeš sepsat Shakespeara a nikdo to číst nebude ;)
Možná kdyby si s toho udělal komix, tak by tvoje výplody mohli být zajímavější alespoň pro oko :yes
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3219

Guest
Padla tu opakovaně logická otázka, jestli je masový odchod nějaká forma protestu. Za mě můžu říct, že ne - je to spíš důsledek.

Kmeny k 31.8.2013 ztratili svého admina i co-admina (najednou). Byli odvoláni, zatím bez náhrady. Co si o tom myslím není podstatné, ale lidé se neodvoláte proto, aby zůstalo vše při starém. Znamená to tedy, že přijdou změny. Z pozice hlavního supporta bych měl být jedním z těch, kdo budou změny aktivně realizovat a prosazovat.... a na to jsem se dvěma malýma dětma a s postupně stále rostoucím pracovním vytížením prostě moc unavený, otrávený...už "to prostě nedám" :)

Mimo svět2 už dávno ustrnul, takže ztrácím motivaci hrát, zkoušet a testovat což je podle mého názoru nutný předpoklad pro to, abych mohl dělat aspoň rozumný technický support. Cítím, že už do své práce nejsem schopný dát srdce, takže poslední dobou stojí výsledek za prd :)

mějte se
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Doufám že se sem nevrátí třebas takovej vkvkvk nebo K.iller - myslím, že by nekončili "jen někteří" členové teamu....

Nedá mi nezareagovať v prvom rade chcem popriať všetkým ktorý ukončili činnosť v DKtýme veľa voľných pracovných chvíl.

Kvítku čo viem tak bez tých dvoch ľudí si si jednu dobu nevedela predstaviť svoju činnosť na DK
Ale môžeš byť rada k.iller sa nevráti a vkvkvk už vôbec :)
Takže treba nájsť nové ciele :)
 

DeletedUser33829

Guest
Jo vkvkvk se nevrátí, ten teď dělá něco úplně jiného, ten na DK už nebyl rok.:cry

bětkopětko, klobouk dolů, jsi tady otevřeně napsal to co tady mnozí odchozí členové DK Týmu tajili napsat a jen se to šuškalo, že Indigru propustili.:pardon
 

DeletedUser843

Guest
Každý, kto venuje svoj čas, energiu pomáhaním ostatným, si zaslúži len vďaku a uznanie.

Dobre viem, ako dokáže byť táto práca stresujúca a dosť často nevďačná, len veľmi málo ľudí poďakuje a ocení snahu, ktorá sa vynakladá, aby všetko fungovalo.

Človek musí byť ozaj odolná osobnosť, aby odolala a prekonala rôzne situácie a keby sa za to všetko, čo tu pre ostatných ľudí človek spraví, mala udelovať medaila, rozhodne by si ju Indigra zaslúžila, kľudne hneď niekoľko.

Ďalšie slová sú už asi zbytočné, želám ti Indi len všetko dobré, budeš tu určite chýbať veľa ľudom :(
Takisto aj Sonikovi, hlavne nech sa vám darí v reálnom, osobnom živote, ten je podstatnejší.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser31120

Guest
Bude se mě po Indigře stýskat no ... ale změna je život že ?

Linteo tímto bych ti chtěl popřat pevné nervy tady i na .sk
 

DeletedUser37264

Guest
Si snáď robíte srandu zo mňa :shout! Odídem do Prahy na týždeň a za 1 týždeň opustí DK team cca. 8 Supportérov, Adminov apd. Ach, veľká škoda, budete chýbať a hra nebude takou skvelou ako bola... :/

Linteo, teba srdečne vítam na tomto fóre :) Good Luck :)
 

DeletedUser

Guest
Tuto hru jsem hrál od samého začátku,to znamená svět 1 a moje poslední učinkování bylo na světě 17.Vracím se sem asi po dvou letech abych sem na chvilku nakouknul jak se daří lidem kteří byli součást mého života několik let a přiznávám že se nestačím divit....
Po nakouknutí některých sekcí na foru jsem si nemohl nevšimnout nového jména na pozici administrátora a dalších.Kozmicze znám jako hráče Futurami a dlouholetého hlavního moderátora ale musím přiznat že jsem hledal důvod této změny v DK.
Po přečtení danného tématu na foru musím také přispět.
Chtěl bych poděkovat lidem z týmu DK kteří se o tuto hru starali od samého začátku a veškerý jejich osobní život šel stranou.Smekám před těmito lidmi klobouk kteří se rozhodli z onoho důvodu skončit a nepokračovat ve svých funkcích.
Chci poděkovat Indigra která to tu vedla od samého začátku a která byla je a bude vždy symbolem českých DK minimálně u nás veteránů této hry kteří s ní společně kráčeli v této hře bok po boku.
Přečetl jsem si tu i kritiku od pár jedinců a s mírným úsměvem na tváři mě bylo hned jasné že tyto lidé nemají o práci členů týmu DK absolutně ponětí.Narážky typu že za tuhle práci bere někdo peníze,může napsat jenom závistivec.
Pokud vím tak určité finance dostával pouze administrátor a jeho zástupce a to zcela zaslouženě.
Musím přiznat že neznám pravý důvod konce odchodu většiny týmu DK v čele s Indigra ale na rovinu můžu říct že tyto lidi odcházejí se vztyčenou hlavou a že je pár jedinců spočítaných na prstech jedné ruky nemůže rozhodit jelikož ve stroji který má několik set tisíc součástek a nazývá se DK se vždycky najde nějaký vadný díl....
Doufejme že odchod týmu DK nezpůsobil některý z těchto vadných dílů....
Děkuji těmto lidem za spolupráci při řešení problémů jak na foru,tak ve hře a to jak ve dne,tak v noci.
Bylo mě velkou ctí být s vámi v této hře.
Morbidus.
 

DeletedUser33829

Guest
Pan mudrc z východu, dva roky byl na kokainových plantážích, teď se vrátil, přečetl pár článků z nichž vyčerpal všechnu moudrost a všechno ví jak to bylo, ač se přiznává že drtivou většinu nečetl a ještě si i uzurpoval moc soudit lidi.:bad

Morbidus napsal/a:
Chtěl bych poděkovat lidem z týmu DK kteří se o tuto hru starali od samého začátku a veškerý jejich osobní život šel stranou.
To mě rozsekalo nejvíce.:rofl To máš jako Indigru a spol. za hlupáky?:shock Kdybys tu byl a četl všechno, tak právě Mirka zde psávala hráčům, ať u toho nesedí a jdou i ven.:p
 
Nahoru