• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse k soutěži

Líbí se Vám nějaký návrh? Pokud ano, přidělte mu svůj hlas.


  • Celkový počet hlasujících
    15
  • Anketa uzavřena .

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Za prvé to, jak to bylo myšleno, není relevantní; důležité pro zapojení do soutěže je formální splnění kritérií a ta splněna byla. Za druhé je běžné, že přebaly knih mívají ilustrativní charakter. Podobně jako knihy o fotbale mohou mít přebal, na kterém je pouze trávník, pouze hráči nebo pouze fanoušci a nikoli logo FIFA a fotografii fotbalového hřiště s diváky, rozhodčími, fotbalisty a viditelnými všemi čárami, praporky, bránami i únikovými východy z tribun, je normálně možné vybrat z DK motivy středověku a speed kol, když toho se objektivně ta kniha týká.

Nevím, TenMoody, oč ti vlastně jde :) Podobné útoky na mě a obhajoba DK týmu vždy zavání hujerovskou snahou říct si o nějakou funkci v něm. Jestli jsem nula, ok... ale hledej pak někoho, kdo pro české DK udělal víc než já, a to zejména snahou něco zlepšit, nikoli udržovat současný stav - i když i to je samozřejmě důležitá práce hodná obdivu, je-li dělána dobře. Možná kdybys to Noční procitnutí četl, pochopil bys víc :)
 

DeletedUser33829

Guest
Hele, je zvláštní, že zbytek lidí to pochopil tak, jak to bylo myšleno. Upozornění padlo několikrát a dotyčný to nepředělal. Pokud s tím nesouhlasíš, tak s tím souhlasit nemusíš. DK tým vysvětlil, jak to bylo myšlené, takže měl dost času to tomu uzpůsobit. Nevím, proč tu furt shazujete špínu na DK tým, kteří se snaží Vám vyhovět, jste nuly.:Good

PS: Pokus mí kniha o DK, tak by to mělo být patrné, protože kdyby sis chtěl koupit knihu o fotbalu a na přebalu by byl hokej, asi by sis to nekoupil.:Facepalm

Jsem rád za oslovení, že jsem nula a má to i poděkování od administrátora, asi to tedy není urážení, rýpání a mohu zde také oslovovat lidi tímto oslovením?! I když si myslím, že takhle oslovit někoho jiného, tak to bude smazáno.

Dále jsem rád, že jsem svůj příspěvek zakončil nevědomost je síla, protože přesně jsi toho ukázkou, horlivě agituješ o čem skoro nic nevíš.

Tantalena tam měl rytíře, měl tam blesk, což jsou věci týkající se DK, přirovnání fotbalu k hokeji je už moc z cesty, spíše jako kdyby sis chtěl koupit knihu o NHL a na titulní stránce by byla např. hokejka/hokejový dres a napsáno Kariéra Maria Lemiuxe.

Knižní klub prodává svým členům knihy i po telefonu, (kde žádný obrázek nevidíš - jen kdybys to nevěděl, jinak mi to přijde trapné zmiňovat). V katalogu je vždy u každé knížky anotace. Knížky jsem kupoval mnohokrát v životě, vždy přímo v knihkupectví a podle obrázku jsem se neřídil, buď jsem šel s tím, že vím co chci a přečetl jsem si minimálně anotaci, případně i recenze, a pokud jsem na tu knihu narazil až v knihkupectví, tak mě daleko více zaujal název a prolistování knihy.

Buď jsi dítě, jež tu svazácky agituje a které snad ani nečte, natož kupovalo někdy knihu, nebo jestli tím svým postupem skutečně kupuješ knihy, tak sis udělal domou seberezentaci na svoji inteligenci a píše Ti to nula, jež má osobní zkušenosti nejen s kupováním knih, ale i s jejich prodejem (a ví na co lidi nejčastěji reagují - opět je mi trapné něco takového zmiňovat, ale kdyby Ti to nedocvaklo).;)
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Vítězové soutěže byli právě zveřejněni. Děkujeme všem za účast v soutěži a vítězům gratulujeme. Prémiové body brzy obdrží na své herní účty.
------

V souvislosti s diskusí výše jen upozorním, že se má diskutovat k soutěžím a ne o tom, kdo jaký je, nebo kdo, kdy, co provedl nebo neprovedl. Dodržujte to prosím.​
 

Lamač.

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
196
Gratulace vítězům Anie byla moje favoritka a poté i Martin :)
 

sakaal

Support Officer
Člen týmu
Support Officer
Speed Administrátor
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
260
Gratulujem víťazom :)
 

DeletedUser33829

Guest
Tak Anie jsem blahopřál ještě předtím, než sem přišla, tak ještě siru martinovi IV.
 
Nahoru