Ano, Lamači píšeš. Jistě, že se automaticky zastaneš supportu, však jsi to s nimi dlouho táhl. Ale kdyby si přečetl pravidla hry, která byla přinejmenším špatně nastavena, uvědomíš si, že nesmysly neplácám a vše se stalo v rámci pravidel. Ale tady jsou pravidla ohebná, protože ano biblos, konec znamená konec. Už si jen vymýšlíš nesmysly, nikdo jiný už krom vás taky nehlasoval, všechny hlasy naskákaly do půlnoci 8. Kdyby se jednalo pouze o vkládání příspěvků, bylo by to upřesněno.
Nařkl jsi mě, že tu jména, která dala poděkovat znovu neuvidíte, ale když jsem já z toho nařkl soutěžící - domobrana, adellius a určitě i další, byl jsem upozorněn, že je to nedůstojné. Tak prosím, Biblosi, nebuď nedůstojný a zameť si prvně před svým prahem! Takhle to říkáš?
Včera jsem si prošel témata, kde jsem na foru a moje poslední téma bylo promazáno právě tebou, kdy se toho dočkáme tady?
Jinak o ty PB mi nejde, jistě, chtěl jsem je vyhrát, ale to co tu řeším je princip toho, jak fungují pravidla na foru. Abych parafrázoval shedda, respektive Orwella. Všichni jsou si rovni, někteří jsou si rovnější.