• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuse o nastavení

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
925
Vážení hráči,

spolu s průzkumem přímo ve hře otevíráme diskusi o nastavení dalšího jubilejního světa 100!

Dejte nám vědět, jak si tento stý svět představujete a co byste na něm rádi viděli a co naopak na něm za nastavení nechete?

Průzkum najdete přímo ve hře po přihlášení na svět -> Nastavení -> Průzkum.

Váš DK Tým.

Naposledy upraveno:

IvetZ007

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
11
Mně třeba hrozně chybí něco jako "inzerát" pro kmeny. V průzkumu to nevidím...Nechci jako hráč obepisovat X kmenů okolo. Představuju si prostě nějakou "nástěnku", kde popíšu svůj přístup ke hře, zkušenosti, důvody hraní, ochotu spolupracovat, svoji představu...a kmeny, co budou hledat nové hráče, si otevřou nástěnku a pozvou konkrétního člověka, o kterém již něco málo ví.

Aktuálně narážím na S99 na to, že mám za sebou už 4x výměnu kmene, protože se furt dělají nesmyslný organizace, když už přejdeme, tak se vedení rozhodne, že vlastně ty a ty lidi nechtělo, tak je povyhazuje... Když budou všichni vědět, s kým mají tu čest a budou mít možnost si sami vybrat, proces se zjednoduší ;-)

Harby

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Omezit útok z 1:20 na1:10
Je pak příjemné když tě sundá někdo silny dřív než začneš hrát.

Kubina

Administrátor
Člen týmu
Administrátor
Počet poděkování
925
Mně třeba hrozně chybí něco jako "inzerát" pro kmeny. V průzkumu to nevidím...Nechci jako hráč obepisovat X kmenů okolo. Představuju si prostě nějakou "nástěnku", kde popíšu svůj přístup ke hře, zkušenosti, důvody hraní, ochotu spolupracovat, svoji představu...a kmeny, co budou hledat nové hráče, si otevřou nástěnku a pozvou konkrétního člověka, o kterém již něco málo ví.

Aktuálně narážím na S99 na to, že mám za sebou už 4x výměnu kmene, protože se furt dělají nesmyslný organizace, když už přejdeme, tak se vedení rozhodne, že vlastně ty a ty lidi nechtělo, tak je povyhazuje... Když budou všichni vědět, s kým mají tu čest a budou mít možnost si sami vybrat, proces se zjednoduší ;-)
To zní zajímavě, pošlu dál jako nápad