• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuse o nastavení

xxoxx

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
142
Nebylo by lepší zakázat také správce účtu a prémiové účty? Tím by situace byla spravedlivější a ukázalo by se, kdo je tu 24/7 a kdo je tu jen párkrát za den a využívá správce účtu pro stavbu všeho.

Kluk s kamením

Častý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
251
Komunismus a zákazy bych do herního světa bych nezaváděl.
Pointa hry není sedět 24/7 u PC.

Pointa hry je jednoduchá, rozvíjet svou vesnici, dobývat ostatní, vytvářet strategické spojenectví a dominovat nad ostatními hráči.

Správce i pomocník rabování je součástí hry a ty chceš ohýbat základní funkcionality hry..

To absolutně nesouvisí s tím, co píšeš.

xxoxx

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
142
Očividně ne každý chápe sarkasmus. Jen jsem poznamenal, že když tam nechcou lidi PB, tak ať tam nejsou vůbec – včetně funkcí. Jinými slovy, když už, tak už.

Agresivní virus

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
21
podle meho nazoru budou dva svety předpokladam jeden jubielni tedy 100 s premiovimi funkcemi a 101 s nepremiovimi funkcemi což vypliva již z nastavení :D pokud se jím nelibi 100 tak aď jdou na 101 já pujdu tky na 101 a vadí mi to? ale kde pak :D stejně to bude sypačka (eventy)

Praetorian-from-hell

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
60
podle meho nazoru budou dva svety předpokladam jeden jubielni tedy 100 s premiovimi funkcemi a 101 s nepremiovimi funkcemi což vypliva již z nastavení :D pokud se jím nelibi 100 tak aď jdou na 101 já pujdu tky na 101 a vadí mi to? ale kde pak :D stejně to bude sypačka (eventy)
Žádné eventy na světech bez pb funkcí nejsou a nebudou.
Možná je na čase připomenout, že takový svět je úplně bez přídavků jako jsou vlajky, bonusové produkce za pb, pb trhu a zkracování za pb.

otran

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Bez správce kravina lepší by bylo kdyby hrači z casual světů by něco předvedli na normálním světě...:DDD

hodně barek by byla bomba...:DDD

rychlost světa 1.5 myslim by bylo fajn

svět s věží...:DDDDDDDDDDDDDD

vlajky určitě

a zjednodušený technologický systém

hráči v kmenu 15 20 by bylo asi fajn na 100 pokud bude dost hráčů :)

Tak pojdte do mě at je po mě co se komu nelíbí...:DDD

Eu4io

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
74
Nebylo by lepší zakázat také správce účtu a prémiové účty? Tím by situace byla spravedlivější a ukázalo by se, kdo je tu 24/7 a kdo je tu jen párkrát za den a využívá správce účtu pro stavbu všeho.

Aby tam pak přišli lidi, nabotili to jako každej svět, a dělali ramena že jsou dobři ? :D

Víš moc dobře že dneska tu hru prakticky už hrat nemusíš skoro.

Celkově omezovat něco je blbost, když tu jsou stejně varianty jak to lidi ojebou atd a budou vždy 3 kroky před hračema kteří skript používají jen na balanc surek, nebo někdy ani to né :D

Jestli něco dáva smysl,tak to prostě začit povolovat a ať se lidi adaptují. Stejně tak i na jinych jazykovych verzcích jsou bežny dualy atd.