• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Zde můžete diskutovat k nové soutěži, při diskusi však dodržujte pravidla fóra. Nově diskutující upozorňuji zejména na pravidlo o zbytečných citacích.
 

DeletedUser37060

Guest
no, cez víkend by sa mohlo niečo podariť :D
ja som zvedavý na kreativitu ostatných, čo vymyslia :scratch
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Abych se přiznal, sám jsem na to zvědavý, s čím soutěžící přijdou. :thumb
 

DeletedUser40441

Guest
Neměli by se podobné soutěže odevzdávat třeba přes PMka? Co když někdo použije nápady někoho jiného
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Je to určité riziko, jenže, kdyby se to posílalo jen někomu z týmu, zase by se někdo mohl ohradit, že jeho práce byla změněna. Zatím celkem soutěžící dodržovali fair-play a nesnižovali se k plagiátorství.
 

DeletedUser40441

Guest
No já mám v plánu to odevzdat až co nejpozději.

Ale obávám se situace, že dostanu nějaký nápad, který použiji, jenže ten stejný nápad dostane i někdo jiný a zveřejní to tu dřív. A pak až to zveřejní, budu já za toho, kdo to okopíroval.

Možná přece jen bude nejlepší to sem hodit a průbežně upravovat.
 

DeletedUser40698

Guest
Mohly se obrázky zasílat emailem a potom se sem mohly předložit k hlasovaní a nebo pokud to forum umožňuje, každy kdo by si založil své téma ho viděl jen on sám a potom po uzavření by se celý thread odkryl(tím by se vyloučilo plagiátorství). Nevím, zda toto je možné, nejsem IT a co se týče fór to také není můj obor.

EDIT: Dotaz na mody: jak kvalitní obrázek může být? Je to bez limitu? Když je sem vkládán jen jako odkaz? Tedy, zda může mít třeba velikost 1Mb?
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Podmínka je stejný rozměr, jako vidíš v zadání. A také to, že to bude vloženo jako odkaz z internetu - přes sponku se velikost obrázku oproti původní mění.

To s těmi skrytými tématy prodiskutujeme, jestli to toto fórum hráčům umožňuje. Možným řešením by bylo udělat to jako moderovanou sekci, tam jsou příspěvky vidět až po schválení moderátorem. Můžeme do budoucna takovou soutěž vymyslet, zas by to bylo jiné, ale připravili byste se o hodnocení hráčů a jejich připomínky. Někdy jsou i přínosné, upozorní na chyby oproti zadání a je pak čas ještě opravovat.
 

DeletedUser40698

Guest
Ano, stejný rozměr/rozlišení v px, zůstal zachován. Jde o velikost souboru v kb. Zda lze, aby mohl mít lepší kvalitu(ostrý, bez rozmazání) a čím větší kvalita, tím i větší soubor. Když by se to dalo v bezkompresním formátu BMP tak konkrétně ten můj obrázek uložený v 24 bitové hloubce má 1,55MB a v 32 bitové dokonce 2,07MB. Já použil a nahrál jsem obrázek ve formátu jpeg což je velmi rozšířený grafický formát ale lze též dát i v tiff, png a ve výše zmiňovaném BMP. Avšak BMP je nevhodné pro internet protože obrázky zabírají hodně místa a také se to může některým dlouho načítat.
Pro další verzi použiji raději formát png, jeví se jako vhodnější, sice jpg(jpeg) při použití komprese dokáže srazit velikost souboru na hodně nízko, ale potom sníží i vizuální kvalitu. Obrázek je pak neostrý a nevynikají detaily. A detaily jsou někdy rozhodující.:scratch
 
Nahoru