• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskuse

DeletedUser40698

Guest
Jsem tu už pak nebyl až dnes a seznam výherců jsem se dověděl od někoho jiného jinak bych to ani nevěděl, jsem tu neviděl to vlákno s výherci.:shock
 

DeletedUser40698

Guest
Ano, po podrobnějším průzkumu, našel. A děkuji, že jsem byl vybrán a též gratuluji ostatním dvěma výhercům.:great

Ještě jsem měl jeden nápad, jenže ten jsem nakonec nepřevedl na obrázek jelikož by byl náročný na zpracování, ale obrázky jsem uložené a připravené měl, jenže ty obrázky by nevynikaly kvůli tak malému rozlišení.

Šlo tam o zcela jiný způsob hašení požárů ve středověku.;)

EDIT: ale prakticky bych ho mohl prevest na obrazek a protoze je jedno ze uz je po soutezi tak dat i vyssi rozliseni, no tak schvalne, jen tak pro zajimavost se na to vrhnu....
EDIT1: tak takto nějak jsem si představoval ten nápad ale jak říkám zvětšil jsem rozlišení a jedině tak vynikají i ty vložené předměty, na tom domě jsem zesvětlil stěny a ztmavil předměty aby to vyniklo plus doplňující text. Práce na tomto rychloprojektu asi 2,5 hodiny od 12 hodin.
Rozlišení u obrázku zvýšeno z původních 1024x531px na 1355x703px
Je třeba si ho rozkliknout aby se zobrazil v plné velikosti. Vkládání obrázků je na foru omezeno maximálním limitem a to u formátu png na 1024x768px a 1,91MB.
[SPOIL] http://i.imgur.com/M5Ufe7a.png

[/SPOIL]
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru