• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuse

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
107
Jsi chytřejší než já? Víš více než já? Možná, pro mě to co píšeš je na úrovni konspirační teorie, madfools zmíníl asgarda, iziho a hozyho, pokud na něj útočil certik tak možná šlo o stejnou formu útoků jako že jsem na něj útočil třeba já v momentě kdy nám napsal že jste ho začali zabírat a že nám bude uhýbat protože nechce abyste získali jeho vesnice, nám řekl že ve vedení byly neshody a že chtěl přejít, ale aby vás rozložil stylem že přijde o svůj vlastní účet asi v jeho plánu nebylo.
Já jsem řadový člen, napsal jsem věci jak je mám možnost vidět z nějakého obecnějšího pohledu, nevidím jestli se v zákulisí dějou nějaké prasárny takového typu, a asi i kdyby jo tak se to možná nikdy nedozvíme,

EvoletV

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
a ten den samozřejmě ani jeden z těch 3 neposílali žádné utoky

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
107
Já klidně přiznám že jsem natvrdlej, ale co přesně má jakýkoliv z těch screenů dokazovat ohledně situace o které jsem mluvil? Bavíme se o útocích na madfoolse z dne kdy mu přes zástup byly zrušeny práva? Nebo o čem vlastně mluvíš? I kdyby čertík opravdu na madfoolse ten den útočil, madfools ho nijak nezmiňoval, nevidíme do jejich interní komunikace, minimálně pro mě tohle absolutně nic nedokazuje.

A že vím hodně jsem nikde neřekl, řekl jsem že to je obecnější pohled člověka který v těch věcech není přímo zainteresovaný, ale s madfoolsem jsem si třeba ten den co na něj šly od vás útoky psal a zabíral jsem jeho vesnice ve svém okolí, to jsem ještě nevěděl že by k nám měl přestupovat on nebo kdokoliv jiný.

Also vzhledem k tomu že dneska už není žádným tajemstvím jaká jednání probíhala před vyhlášením války mezi EVIL a BD, a že většinu z nás Joey, Bulav, Madfools a Evilek chtěli hodit přes palubu nemám zrovna důvod jim lézt bůhvíkam, opakovaně svoje lidi neměli problém hodit přes palubu ve snaze vytvořit si nějaký kmen od kterého nevím co čekali vzhledem k jejich nekompetenci, to ale ještě neznamená že tady nechám někoho házet špínu na TOI zvláště když jsi mi zatím nic nedokázal.
Nebo mi fakt chceš tvrdit že si MadFools dobrovolně nechal zničit účet abyste dostali bany? Nebo ti jde o spravedlnost a chceš aby teda dostali ban všichni kdo se na tom podíleli?

Z celého mého dlouhého příspěvku tohle bylo jediné co sis vybral? Například zmíněná válka BD s EVIL jako důkaz že TOIkám teklo do bot ti trapná nepřijde? Tvrdit že TOIkám teklo do bot na základě naší neschopnosti v době kdy jsme s TOIkama neměli nic společného? :D TOI nás doslova adoptovalo aby tuhle část světa kompletně nezískalo EVIL ale BD nikdy předtím nebyla jejich záležitost, já jsem za to rád protože jsme dostali šanci si zabojovat v momentě kdy všechno vypadalo beznadějně a útočil na nás o několik řádů větší kmen.
Nebo statistiky obrany, podpory :D největším důkazem vašich tvrzení by měl u nás být maximálně útok, ale TOI dominuje ve všech statistikách a to o několik úrovní, nejvíce vtipné bylo před včerejší akcí vidět že třetí místo v obraně nepatřilo ani EVIL ale prosím pěkně kmeni BD který už aktivně přes měsíc vlastně nehraje a neexistuje.

Naposledy upraveno:

EvoletV

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Popravdě to spíš ani nečtu nebo mezi řádky. Pohádky ti jdou dobře. Na těch screenech se nejedna o madfools ale utoky na Lukise. Screeny od madfoolse sem samozřejmě taky mužů hodit všechno to bylo tak hezky naplánované aby padlo co nejvíce špíny na Nás přitom to je jedna velká komedie .

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
107
Já fakt nechci být zlý, takže to řeknu hodně slušně, žiješ si v nějakém svém vesmíru, v čemkoliv z toho co jsem napsal nevidím souvislost s Lukisem a tvými screeny... a očividně i když bys sem přidal screeny týkající se MadFoolse tak si to zase překroutíš tak aby to odpovídalo tvému vesmíru, však tomu ani nemůžou věřit ty lidi u vás ne? Nejdříve sem dáváš statistiky které mají dokázat že "TOI teklo do bot", tvůj důkaz = válka EVIL + DARK vs BD, potom reaguješ na to že jste na MadFoolse udělali podraz ve stylu že podraz udělal někdo jiný (certik) který prý útočil na Foolse a důkazem jsou screeny o útocích na Lukise?
A já si prý vymýšlím pohádky, dovol mi zasmát se...

Nejdříve jsem chtěl napsat že bude lepší když sem pro svoje vlastní dobro už další screeny posílat nebudeš ale měním názor, pojď a vnes trošku světla do situace s madfoolsem, zajímá mě sebrání práv přes zástup, domluva na rozebíračce, šup chci vidět screeny, taky chci vidět screeny které dokážou že to vlastně celé zinscenovala TOIka aby to na vás hodilo co nejvíce špíny.

Existuje taky taková skvělá pomůcka na převádění vlastní pravdy do reality, aspoň pro screeny, říká se tomu photoshop, asi bys ho měl použít.

Ale jo matlej se v tom ještě více, ať to pořádně smrdí :Good

EvoletV

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Tsk nějak nevím o čem mluvíš statistiky jsem sem dával jen proto aby bylo vidět že byl vyrovnaný souboj do nějake chvíle to tady vytahoval Kodlys z kmene TOI.potom se tady bavíme o tom co si tu vytáhnul ty a to o tom ze utočime na své hráče přitom na své hráče absolutně neutocime. Útočili jsme na madfoolse potom co jsme se dozvěděli že poštvava lidi proti nám a hraje s kmenem a pak se útočilo na Lukise což je druhy hráč a na nej útočil Čertik tak stále nevím kdy a za jakých okolnosti jsme útočili mi na své hrače. Tady jsem otevřel Téma pouze proto abychom dostali od supportu ty důvody za BAN ne mi ale ti hráči. Až na asgaarda tam to bylo jasné jednal na vlastní triko aby se kmen Evil nezničil a sebral Madovi práva.

hynekzalesak

Zkušený uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
107
Už dlouho jsem nepotkal někoho kdo má takový problém pochopit jasně napsané věci a vidí v tom nějakou svoji pravdu jak věci jsou nebo ne, i když jsem je třeba napsal částečně jako hypotézu protože několikrát zmiňuju, nevidím do toho tolik ale dobře, to ti taky očividně uniklo.
MadFools chtěl odejít, a vzít sebou nějaké lidi, dobře, ty kmeny zakládal, některé lidi tam nabral, měl svoji představu o tom jak by ten kmen měl vypadat, jak by měl být vedený, nedařilo se mu to uvádět v praxi = poštvával lidi a proto jsme ho rozebrali a sebrali mu práva, přes zástup, při vědomí toho že má jednotky mimo vesnice, obhajoba jak svině, hele madfools asi nebude bůhvíjak dobrý šéf kmene, statisticky zrovna taky nešel příkladem když si vezmu kolik měl vesnicí a jak se to projevovalo v bojích ale pokud měl na své straně lidi tak jste nám tímhle udělali akorát medvědí službu... pokud u vás všichni argumentují jako ty tak chápu že pro vás madfools mohl znamenat problém.

Myslím že jsem řekl dost, a v momentě kdy čteš "mezi řádky" a nevidíš co jsem opravdu napsal nemá smysl pokračovat v téhle debatě, každý si očividně žijeme ve svém světě... akorát bych byl vděčný kdybys dokázal že za to všechno mohla TOI a "všechno to bylo tak hezky naplánované aby padlo co nejvíce špíny na Nás přitom to je jedna velká komedie" pokud ne tak to odvolej.

EvoletV

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Nevíš proč? I kdybych sem poslal ty screeny tak tu budeš mluvit o photoshopu. Je vidět že zkušenosti už máš já takové věci nemám zapotřebí hraju pro zábavu abych vyplnil své chvíle. Ale stavenim a utocenim ne psychologickou hrou ala Carbon.