Já klidně přiznám že jsem natvrdlej, ale co přesně má jakýkoliv z těch screenů dokazovat ohledně situace o které jsem mluvil? Bavíme se o útocích na madfoolse z dne kdy mu přes zástup byly zrušeny práva? Nebo o čem vlastně mluvíš? I kdyby čertík opravdu na madfoolse ten den útočil, madfools ho nijak nezmiňoval, nevidíme do jejich interní komunikace, minimálně pro mě tohle absolutně nic nedokazuje.
A že vím hodně jsem nikde neřekl, řekl jsem že to je obecnější pohled člověka který v těch věcech není přímo zainteresovaný, ale s madfoolsem jsem si třeba ten den co na něj šly od vás útoky psal a zabíral jsem jeho vesnice ve svém okolí, to jsem ještě nevěděl že by k nám měl přestupovat on nebo kdokoliv jiný.
Also vzhledem k tomu že dneska už není žádným tajemstvím jaká jednání probíhala před vyhlášením války mezi EVIL a BD, a že většinu z nás Joey, Bulav, Madfools a Evilek chtěli hodit přes palubu nemám zrovna důvod jim lézt bůhvíkam, opakovaně svoje lidi neměli problém hodit přes palubu ve snaze vytvořit si nějaký kmen od kterého nevím co čekali vzhledem k jejich nekompetenci, to ale ještě neznamená že tady nechám někoho házet špínu na TOI zvláště když jsi mi zatím nic nedokázal.
Nebo mi fakt chceš tvrdit že si MadFools dobrovolně nechal zničit účet abyste dostali bany? Nebo ti jde o spravedlnost a chceš aby teda dostali ban všichni kdo se na tom podíleli?
Z celého mého dlouhého příspěvku tohle bylo jediné co sis vybral? Například zmíněná válka BD s EVIL jako důkaz že TOIkám teklo do bot ti trapná nepřijde? Tvrdit že TOIkám teklo do bot na základě naší neschopnosti v době kdy jsme s TOIkama neměli nic společného?
TOI nás doslova adoptovalo aby tuhle část světa kompletně nezískalo EVIL ale BD nikdy předtím nebyla jejich záležitost, já jsem za to rád protože jsme dostali šanci si zabojovat v momentě kdy všechno vypadalo beznadějně a útočil na nás o několik řádů větší kmen.
Nebo statistiky obrany, podpory
největším důkazem vašich tvrzení by měl u nás být maximálně útok, ale TOI dominuje ve všech statistikách a to o několik úrovní, nejvíce vtipné bylo před včerejší akcí vidět že třetí místo v obraně nepatřilo ani EVIL ale prosím pěkně kmeni BD který už aktivně přes měsíc vlastně nehraje a neexistuje.