• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuse

Kodlys

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
19
No.. z tebe nic rozumného člověk nedostane. Ať se daří a užívej si hru!

certik6

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Víc ublíženého člověka jako je BlbounletV jsem tady ještě neviděl už si to konečně přiznej, že vedení od evil udělalo špatně vše co se jen dalo... BANY na Vás!

Divotvorce

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
:D bububu. I ty jeden čertíku. Zatím jste dokázali pobrat jen vesničky z BANU nebo u hráčů kteří patří Vám a tak se budeme chlubit aspoň podporovatelem že jste šikovní si aspoň pomáhat to jsem rád :)
A ty na s95 taky hraješ? Že jsem si tě zatím nevšiml

Naposledy upraveno:

Belosalic

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Souhlas s Divotvorcem, na hranici jsou hráči s +-50% morálky, proti kterým nějde v podstatě nic udělat, ale oni na ostatní vesele mohou posílat útoky se 100% morálkou. Naprostý NOBRAIN co se týče logiky. Akorát to tu hru protahuje a zdržuje to uměle dění světa. Hranice se takhle může zaseknout na několik měsíců, jen proto že se tam stěhují hráči s minimální morálkou.

CarbonAuto

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
34
Souhlas, na nabrání bodů každý z nich měl čas. Ideální by to bylo od registrace - ochranná lhůta na morálku, ale po určitém věku světa dle rychlosti nastavení, by se morálka zrušila. Pokud by se hráč zaregistroval například 2 měsíce po startu, tak samozřejmě bude mít ochranou lhůtu na morálku déle, než hráč, který začal ve stejný den, jako start světa.
Stejně tito hráči, co jsou takto na světě, jsou jen klikači.