• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

» Vytvořit účet na fóru

Diskuse

Divotvorce

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
Tak osobně bych řekl i po komunikaci s pár lidma že to jsou z 50% multaky... otázka jak moc velké zneužití morálky to je:)

pikadusqx

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Na s58 jsem byl v pozici toho malého hraničního hráče, který dráždil ty okolní velké hráče právě skrze morálku. Bavilo mě to, ale je to fakt sviňárna. Vítězství na světě bylo defacto ztraceno, ale stále jsem odolával, když jsem se třemi seláky defu odrazil téměř 20 ofek. A naopak drze zabral blízké vsi za hranicí dvěma ofkama. Účel takového hráče na hranici není tvoření hry, ale jen páchání sabotáží. A v momentě, kdy je jich plná hranice to opravdu jen brzdí svět. Souhlasím s Divotvorcem, že s postupem času by se morálka mohla přizpůsobit.

denyy55

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
0
Souhlasím že morálka má smysl do určité části hry
Ale nechápu proč to je tak dlouho
K multiuctum bych řekl že půlka z nich je právě skrz morálku
Měla by se prostě zlepšovat rychleji.

Bones

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Souhlasím s Divotvorcem, po určitém věku světa už je ta morálka absolutní nesmysl a kazí to plynulost hraní. Mělo by se s tím něco udělat.

fili231

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1
Morálka je úplný nesmysl v takto pokročilé fázi hry. Někteří hráči hrají prakticky od začátku a blokují hranice, protože mají 5 SD deffu a 33% morálka...sami si posílají fullky se 100% morálkou ale já na ně prostě nemohu.

Na jednu stranu se dávají slevy na mince, aby svět byl rychlejší a na straně druhé se bude tolerovat vysloveně zneuživání herních mechaniky ohledně morálky...nějak tomu nerozumím.
Morálka ano, na 1. měsíc bez diskuze a třeba další 3 měsice, kde by se výhoda morálky snižovala, postupně lineárně až na nulu...tedy za 4 měsícě od startu světa, by byla morálka vždy 100%.

Direwolf

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
5
Myslím, že morálka by měla být závislá na věku světa - tak aby na začátku chránila malé/nové hráče, ale v pozdější fázi se zcela zrušila. Společně s poměrem 20:1 - ideálně v momentu ukončení možné registrace nových hráčů na daný svět. V ten moment se svět uzavírá a přesouvá do finální fáze a herní podmínky by tak měly pomoci rychlejšímu běhu a ukončení světů. Nyní to funguje naopak kontraproduktivně a zbytečně a uměle prodlužuje světy.

EvoletV

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
3
Je to nastavené dobře bych řekl když se v ziju do kůže člověka který tu hru hraje rad bez jakýchkoliv skriptu a vrhnou se na nej supi co z kraje světa pbckuju jen aby byly v top pozicicich a něco si dokazovali. Dávalo by to smysl v době kdyby zrušili premiovy trh a byl by klid jako před těmi několika lety co jsem to začal hrát.

Divotvorce

Nový uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
25
Je to nastavené dobře bych řekl když se v ziju do kůže člověka který tu hru hraje rad bez jakýchkoliv skriptu a vrhnou se na nej supi co z kraje světa pbckuju jen aby byly v top pozicicich a něco si dokazovali. Dávalo by to smysl v době kdyby zrušili premiovy trh a byl by klid jako před těmi několika lety co jsem to začal hrát.
Tak prémiový trh je bonus do kapsy Inno, ten nezruší... A ano... morálka je dobrá a naprosto v pořádku do určitého stáří světa. Momentálně je to spíše zdržování celého světa a nevidím žádný důvod ani přínos do chodu světa.

Nebo jako všichni kteří mají pod 50 vesnic jsou aktivní hráči? To mi neříkej:)