• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskusia k grafický balíčkom

DeletedUser9820

Guest
Tak ale jaktože ty grafické balíčky nefungují? To neumí aktualizovat?? Já jsem si chtěl dát retro, to nešlo, tak aspoň wood, ten je také pěkný, ale žádný nefunguje. Kde seženu aktuální grafické balíčky??
 

DeletedUser25426

Guest
Valná většina grafických balíčků přestala fungovat po updatech verze DK během posledních dvou let... Aktualizace byla na UK foru, ale pokud vím, také přestala být s DK kompaktibilní...

A plánuje se toto:
V jedné z dalších aktualizací bude znemožněno používat své vlastní grafické balíčky a vlastní CSS styly. Pokud však někdo má i přesto zájem o využívání vlastního CSS stylu, existuje tzv. rozšíření prohlížeče, které dokážou plnit stejnou funkci. Zůstane však i nadále možnost využít grafické balíčky vytvořené vítězi grafické soutěže k výročí 10 let Divokých Kmenů.
 
Nahoru