A to je to, o čem pořád mluvím... Vymýšlíš co nejkomplikovanější věci, kde individualita a rozvedení tématu je velmi potlačeno na úkor nutnosti plnit v rámci úkolu co nejvíce podmínek. PROČ? Už jsem to tu nedávno psal - výtvory by měly být takové, aby si je člověk chtěl přečíst opravdu z kvalitativních důvodů, ne z důvodu, že chce vidět skupinku nadšenců, co splnili brutální podmínky na úkor toho, že samotné ztvárnění je ve většině případů slabé. Historicky tato soutěž - já bych se neúčastnil i tak, protože pro mě grafické věci prostě nejsou, ale jinak si myslím, že byla vymyšlena dobře až na jednu věc - těch 7 obrázků. Já za sebe musím říct, že od začátku ( dejme tomu, že jsem si to prohlédl druhý den ) jsem to viděl právě jako to citelné omezení a už jsem ani nezaznamenal, že došlo ke zrušení této podmínky, protože jsem se přestal soutěží zabývat již ve chvíli přečtení. Což je pořadatelská chyba, když se mění podmínky, zvlášť k lepšímu, a evidentně se o tom všichni lidé nedozví, protože zájem ztratí dříve.
Takže vícekolové soutěže - určitě jsem proti, naopak jsem pro soutěže, které mají co nejjednodušší zadání a poskytují "příležitost se rozmanitě vyřádit" - tedy mající jen třeba 3 jednoduché podmínky.
Příklad: fejeton, téma libovolné z DK, minimálně 200 slov + dát odkaz na to, co to fejeton je