• Psst! Ano, Ty! Ještě nejsi zaregistrovaný na našem herním fóru? Přicházíš tak o možnost zapojit se do diskuzí a navíc si tu můžeš zkrátit čekání například při výstavbě nové budovy či jednotek. Zaregistruj se ještě dnes pomocí následujícího odkazu:

    » Vytvořit účet na fóru

Diskusia k súťaži: Kmenový halloween

Drolda

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Neboj ;)
V té době to byla novinka, na starých světech to nebylo, tak se o tom nevědělo..
Ale utratit 390 PB za zkrácení doby stavby, na cizím účtu, z cizích bodů, a pak říct, to je normální.. Dostalo mě to :D
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
Sice už jsme lehce OT, ale na "mladých" světech je takové utrácení opravdu dost časté.

Jinak jsem rád, že se soutěž líbila, já dával protinávrh na dvoukolovou - v prvním kole komiks k halloweenu a ve druhém - dušičkový vzhled vesnice. Šli byste do takové soutěže, nebo to takto bylo lepší? Ať víme do budoucna, jestli i více kolové soutěže by měly odezvu.
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
A to je to, o čem pořád mluvím... Vymýšlíš co nejkomplikovanější věci, kde individualita a rozvedení tématu je velmi potlačeno na úkor nutnosti plnit v rámci úkolu co nejvíce podmínek. PROČ? Už jsem to tu nedávno psal - výtvory by měly být takové, aby si je člověk chtěl přečíst opravdu z kvalitativních důvodů, ne z důvodu, že chce vidět skupinku nadšenců, co splnili brutální podmínky na úkor toho, že samotné ztvárnění je ve většině případů slabé. Historicky tato soutěž - já bych se neúčastnil i tak, protože pro mě grafické věci prostě nejsou, ale jinak si myslím, že byla vymyšlena dobře až na jednu věc - těch 7 obrázků. Já za sebe musím říct, že od začátku ( dejme tomu, že jsem si to prohlédl druhý den ) jsem to viděl právě jako to citelné omezení a už jsem ani nezaznamenal, že došlo ke zrušení této podmínky, protože jsem se přestal soutěží zabývat již ve chvíli přečtení. Což je pořadatelská chyba, když se mění podmínky, zvlášť k lepšímu, a evidentně se o tom všichni lidé nedozví, protože zájem ztratí dříve.
Takže vícekolové soutěže - určitě jsem proti, naopak jsem pro soutěže, které mají co nejjednodušší zadání a poskytují "příležitost se rozmanitě vyřádit" - tedy mající jen třeba 3 jednoduché podmínky.
Příklad: fejeton, téma libovolné z DK, minimálně 200 slov + dát odkaz na to, co to fejeton je :D
 

DeletedUser31120

Guest
Tantaleno ty už běž radši doháje pořád jen umíš kritizovat a zpochybnovat DK Team ...

Nbeudu sprostý to by se mě zde už nevyplatilo takže se sakra už uklidni
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Mým cílem je, aby celé Divoké kmeny prosperovaly, tzn. hráčům poskytovaly co nejlepší prostředí pro spravedlivé a zajímavé hraní, hráčů aby měly co nejvíce a každý se tu prostě cítil dobře.
Součástí toho je, že u soutěží bych rád viděl i nějakou znatelnou uměleckou a tvůrčí kvalitu výtvorů. Proto prosazuji to, co prosazuji. Je zcela samozřejmé, že někdo vidí kvalitu výtvorů hlavně v tom, kolik stovek podmínek splní, ale já mám na to názor opačný.
 

Biblos

Zasloužilý veterán
VIP
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
1.322
No nevím, kdo by kdy stihl vyhodnotit fejetony na pět nebo více stránek ... Takže i omezující podmínky být musí. Nebo jak by jsi si zde prohlédl například obraz o velikosti Maroldovy Bitvy u Lipan ...
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
Je to jednoduché...
Proč by fejetony nemohly mít 5 stran, kdyby byly kvalitní?
A proč by se obrovské obrázky nedaly dát do nějakých spoilerů nebo mimofórových odkazů, kde by si je každý mohl prohlédnout?
Samozřejmě je tu důležitá věc: Nejdelší rozhodně nemusí znamenat nejkvalitnější. Jelikož fejeton musí být vtipný, jak jistě víš, dlouhý by se psal obtížně, pokud by v každé části mělo být něco vtipnějšího nebo jiným způsobem velmi zajímavého, co čtenáře zaujme. A když je 75 % naprosto nudných a bez vývoje, což se stát může, už to nesplňuje podmínku, že to je fejeton.
Takže v tom určitě nevidím problém. V ani jednom z toho.

EDIT: Od toho tým je, aby i hodnotil a přečetl si všechny výtvory.
 

Drolda

Uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
13
Chce to jednoduché soutěže, to je pravda, zúčastní se díky tomu mnohem více hráčů
Nevím jaký člen DK týmu by měl náladu číst pěti stránkový fejeton, když na něj ještě čeká vyřízení tuctu věcí na Supportu.. (příklad)
 

tantalena

Pokročilý uživatel
Registrovaný uživatel
Počet poděkování
132
On je vtip v tom, že pětistránkový fejeton nikdo nevytvoří nebo to asi těžko bude fejeton ( viz výše ). A když přece jen někdo, třeba 1 člověk a předpokládá se, že to bude tak čtivé, že takový fejeton bude radost pak číst.
Člen DK týmu má mít dostatek času na svou práci celkově, do práce člena DK týmu spadá i možnost hodnocení soutěžních prací hráčů. Průměrné hodnocení trvá týden, což je dost času, nehledě na to, že členové DK týmu čtou výtvory ještě před uzávěrkou soutěže. Na support zase tolik lidí nepíše a většinu ticketů lze vyřídit rychle.
 
Nahoru